Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica nu-l impresionează pe Gigi Becali. „Nu e de vânzare!”

1 săptămână in urmă 11

Ianis Stoica (18 ani) a reușit să impresioneze la meciurile jucate pentru FCSB și a intrat pe lista lui Arsenal.

Tânărul fotbalist de la FCSB a jucat în 14 meciuri în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1, a dat șase goluri și a oferit două pase decisive, iar Gigi Becali își face deja planurile.

După evoluțiile bune în tricoul vicecampioanei României, Ianis Stoica a intrat pe lista unor echipe importante din Europa, dar Gigi Becali nu e impresionat.

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica nu-l impresionează pe Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a transmis că se bucură că Arsenal este interesată de serviciile fotbalistului său, dar le-a transmis englezilor că acesta nu este de vânzare. Totodată, Gigi Becali s-a arătat dispus să negocieze un viitor transfer al lui Ianis Stoica peste doi ani.

„Nu mai vreau să spun sume, dar profilul lui de jucător… el este număr 9. Mi-au spus Meme și Edi. M-am bcuurat că e număr 9 pentru că lumea duce lipsă de număr 9. Nu știu, dar nu are rost să îl monitorizeze Arsenal. E bine asta… Poate să îl ia peste un an, doi, dar acum nu e de vânzare. E tehnic, are fizic, e puternic, forță, e foarte inteligent, nici nu zici că are 18 ani. Zici că are 23 de ani”, a spus Gigi Becali.

Arsenal nu este prima echipă mare din Europa care s-a interesat de serviciile lui Ianis Stoica. Fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost dorit de Bayern Munchen în perioada în care era junior, dar el a ales să semneze cu vicecampioana României.

 Am jucat un meci contra lui Bayern Munchen și a urmat un interes al lor, dar atunci eram la Steaua și am ales Steaua în loc de Bayern Munchen. Știam că am șanse mult mai mari aici. Într-un an și jumătate pot deveni titular, simt că pot și nu văd de ce nu mi-aș propune asta”, a spus Stoica.

The post Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica nu-l impresionează pe Gigi Becali. „Nu e de vânzare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă