Interes pentru un jucător de la FCSB: ”Și mâine l-aș lua! Aș da și o sumă de bani”

2 săptămâni in urmă 16

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Mai mereu rezerva lui Valentin Crețu, Denis Haruț este dorit înapoi la FC Botoșani, iar Valeriu Iftime a anunțat că este dispus chiar să plătească pentru a-l aduce pe jucătorul de 22 de ani.

Interes de la FC Botoșani pentru Denis Haruț

Valeriu Iftime a explicat că ar investi pentru a-l aduce pe Denis Haruț pentru că este convins că, la Botoșani, jucătorul ar reuși să se impună și să devină din nou un fotbalist atractiv pentru alte cluburi, potente financiar.

Și mâine l-aș lua înapoi pe Denis Haruț dacă Gigi Becali mi-l dă. Dacă ar rămâne liber, ar fi perfect. Însă, pentru el aș da chiar și o sumă de bani, deoarece nu cred eu că îl lasă domnul Becali liber de contract.

Vom vedea ce o să se întâmple, iar eu sunt convins că acest copil, dacă s-ar întoarce la noi, Marius Croitoru l-ar pune imediat pe picioare.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Denis trebuie să joace și să aibă meciuri în picioare. Marius ține foarte mult la Haruț și îl cunoaște foarte bine. Eu îl consider un fotbalist foarte bun”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Denis Haruț, 24 de meciuri la FCSB

În aproape un an, Denis Haruț a evoluat în 24 de partide pentru FCSB, dintre care 20 din postura de titular.

Ultima apariție pe gazon a lui Denis Haruț a fost pe 7 noiembrie, în 0-0 cu FC Voluntari, când a fost folosit fundaș stânga, din cauza problemelor de lot.

Etichete: valeriu iftime , denis harut

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă