Întârzieri de peste 5 ore la unele trenuri care au ajuns în Gara de Nord / „Fără mâncare, fără apă și nu ne-a spus nimeni nimic”

3 săptămâni in urmă 29

Cu întârzieri de peste cinci ore au ajuns unele trenuri, luni dimineața, în Gara de Nord – relatează Digi24.ro. Din cauza condițiile de iarnă, mai multe garnituri cu destinația București fie au staționat mai mult timp pe traseu, fie au redus considerabil viteaza.

Foarte mult au avut de suferit călătorii care veneau de la Galați, pentru că pe traseu, șinele erau înghețate. De asemenea, călătorii plecați de la Brașov au rămas blocați pe traseu după ce un copac a căzut pe calea ferată în zona Comarnic.

Trenul de la Galați a ajuns în Gara de Nord după o întârziere de aproximativ 6 ore. Călătorii ar fi trebuit să ajungă în Capitală la ora 21:34, dar au ajuns la 03.00 dimineața.

O femeie a relatat pentru Digi24 că a rămas și fără apă și fără mâncare. „În 7 ore n-a fost nimeni în stare să ne spună absolut nimic. A trebuit să stau să sun de 70 de mii de ori”, a reltata aceasta.

Un alt tânăr a spus că în tren era foarte frig:  „Așteptarea a fost îngrozitoare, frigul a fost destul de mare iar condițiile ca la CFR, ce pot să mai zic”.

Trenul care a plecat din Brașor și care a rămas blocat la Comarnic, a ajuns la București, noaptea, la 01.30, cu o întârziere de peste 3 ore.

O tânără a relatat pentru Digi24 că în tren nu era căldură suficintă și nici curent.

„Ni s-a luat curentul. Am stat vreo două ore la Sinaia. Căldură nu, curent nu, practic am stat pe locuri”, a relatat aceasta.

CFR a transmis că toate trenurile au întârzieri din cauza vremii și a poleiului.

Și în zona Olteniei au fost semnalate probleme. Trenul care venea de la Craiova în Capitală a avut mai bine de 55 de minute de întârziere. Iar într-un tren de la Constanța călătorii au petrecut în plus mai bine de 100 de minute.

sursa foto: captura digi24.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă