Întâmplări neașteptate în serialul „Las Fierbinți”. Dorel și Giani au decis să plece din România și să devină talibani

3 săptămâni in urmă 19

Luni seară, în serialul „Las Fierbinți”, Dorel și Giani au decis că vor să devină talibani și să se mute în Talibania, unde ar putea fi șmecheri. S-au pregătit temeinic pentru acest pas important și au încercat să-l impresioneze pe Bobiță.

Astfel, prima parte a episodului „Talibanii” a condus topul preferințelor telespectatorilor, fiind urmărit, la nivel național, de aproape 2.3 milioane de români, iar, în minutul de maximă audiență, de la 20:54, peste 2.7 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile din serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV.

las-fierbinti-la-pro-tv-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dorel și Giani, cărora li s-a alăturat și Gianina, vor să plece definitiv în Talibania, să aibă o viață nouă, palpitantă, în care să fie respectați. Dacă Dorel s-a echipat corespunzător și s-a asigurat cu o muniție serioasă de cornete, Giani a început să exerseze câteva cascadorii, dar fără prea mare succes.

Din Spiderman a ajuns doar mușcat de câini, dar nu a renunțat la ideea inițială. În seara aceasta, de la 20:30, vedem cum continuă planul și ce au de gând cei trei. Robi și-a pierdut pistolul și a început să-l caute prin toate curțile. Prima a fost a lui Ardiles, a continuat la Dalida, unde a fost întâmpinat de Vasile, și a ajuns apoi la Brânzoi, unde a rămas să caute în detaliu.

Primarul a plecat dezamăgit și trist de la Dalida și a mers la Celentano să-i dea un sfat cum să acționeze atunci când nu mai poate face femeile fericite cum le făcea odată. Chiar dacă înțelegerea cu Dalida fusese să nu mai afle nimeni de întâmplarea dintre ei, oferindu-i chiar o mărire de salariu în schimb și zile libere de la serviciu, ea a avut grijă să afle doar oamenii de încredere: Aspirina și Firicel.

Astăzi, în „Las Fierbinți”, vedem ce sfaturi mai primește Vasile și cum procedează atunci când află că secretul lui a fost aflat, dar și cum avansează căutările lui Robi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă