Întâmplare incredibilă la înmormântarea unui bărbat. Cei prezenți au izbucnit în râs în timp ce sicriul era coborât în groapă: „E întuneric aici. Lăsați-mă să ies!” VIDEO

1 săptămână in urmă 20

Înmormântarea unui bărbat din Irlanda a stârnit hohote de râs, după ce toți cei prezenți la eveniment au asistat la o ultimă farsă din partea celui care decedase recent.

Una dintre ultimele dorințe ale bărbatului a fost ca funeraliile sale să nu fie un moment tragic, iar acesta a reușit într-adevăr să readucă zâmbetul pe buze celor dragi.

Răposatul, care își făcuse din timp planurile pentru înmormântare, a dorit ca în momentul în care coșciugul va fi coborât în groapă să i se audă vocea revoltată care cere să fie scos afară.

Acesta s-a înregistrat pe vremea când era în viață, iar în ziua înmormântării, prietenii și familia au avut parte de o surpriză de proporții.

Chiar în momentul în care coșciugul era depus în mormânt, vocea celui decedat s-a auzit, spre amuzamentul celor prezenți.

„Alo! Lăsați-mă naibii să ies! Este întuneric aici! Unde naiba sunt! Ăla este preotul pe care îl aud?! Lăsați-mă să ies! Aloooo! Vă aud!”, se aude vocea răposatului, care încheie fredonând o melodie în timp ce familia și prietenii aplaudă această ultimă „reprezentație”, relatează irishpost.com.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă