Întâmplare ciudată cu Frank Ribery în prim-plan. "Nu știam că mai joacă"

2 săptămâni in urmă 32

  • Finala WTA Melbourne: Simona Halep - Veronika Kudermetova, duminică, 08:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Fotbalistul francez nu a avut impactul așteptat la formația italiană, iar acum viitorul său este pus sub semnul întrebării.

Frank Ribery, propus în Brazilia

Frank Ribery este un nume care a însemnat mult în fotbalul mondial, chiar dacă în ultimul timp acesta nu a mai fost în prim-plan, în principal din cauza vârstei înaintate.

Totuși, acesta ar putea fi protagonistul unui nou transfer, după ce aventura de la Salernitana pare aproape de final. Conform footballitalia, președintele lui Ceara, club din prima ligă braziliană, a vorbit despre faptul că Frank Ribery i-a fost propus, dar nu a specificat daca un transfer al acestuia ar fi posibil. 

"M-au sunat niște agenți ieri și mi s-a oferit șansa să-l aduc pe Frank Ribery. Nici nu știam că mai joacă, credeam că s-a retras. Nu știu dacă îl transferăm", a spus Ronbinson de Castro, conform sursei citate.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Ceara a terminat ultimul sezon din Brazilia pe locul 11 și urmează să joace în grupele Copei Sudamericana.

Franck Ribery, ținut la Munchen de dorința soției!

În vara lui 2010, Real Madrid și Chelsea au oferit câte 80 de milioane de euro în schimbul lui Franck Ribery, considerat la acea vreme unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei, fiind foarte aproape să-l achiziționeze.

Francezul primise două propuneri contractuale excelente și era tentat să accepte schimbarea. Tindea mai mult spre Real Madrid, însă s-a răzgândit în ultimul moment, la dorința și îndemnul soției sale.

Când povestea lui Ribery la Bayern părea că se va încheia, în 2010, când agenții săi îl ca și anunțau vândut la Real Madrid, l-am invitat pe el și pe soția lui, Wahiba, să mănânce cu noi. Susi (n.r. Susanne - soția lui Uli Hoeness) a gătit halal, special pentru ea. Am petrecut o seară minunată, iar aproape de miezul nopții Wahiba a spus: «Franck, rămânem la Munchen»”, a povestit Hoeness, conform as.com.

Dorința soției a fost poruncă pentru Franck Ribery, care nici nu a mai vrut să audă de celelalte oferte după seara respectivă. Cei doi au împreună cinci copii: trei fete (Hiziya, Shahinez and Keltoum Chérifa) și doi băieți (Seif el Islam și Mohammed). Ribery s-a convertit la islam și a preluat numele Bilal Yusuf Mohammed.

Într-un final, Franck Ribery a ales să semneze prelungirea contractului cu Bayern Munchen, din 2010 până în 2015. Mijlocașul avea să mai rămână încă patru ani la echipă, până în 2019.

  • Franck Ribery a bifat 425 de partide pentru Bayern, cu 124 de goluri și 182 de pase decisive.

Francezul a plecat liber de contract la Fiorentina, după 12 ani la Bayern Munchen. Chiar dacă are 38 de ani, francezul nu s-a retras din activitate și evoluează la formația italiană de primă ligă, Salernitana.  În acest sezon, a evoluat în 12 etape și a reușit să ofere două pase de gol.

Etichete: transfer , brazilia , frank ribery , salernitana , ceara

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă