Întâlnirea secretă în care Elena Ceaușescu l-a abordat pe Ilie Năstase: „Stătea rezemată pe un zid și mi-a zis «Flăcăule, unde te grăbești?»”. Ce mesaj i-a transmis de la Nicolae Ceaușescu

1 săptămână in urmă 20

Ilie Năstase (75 de ani) a povestit un episod interesant petrecut la finala de Cupa Davis, România – SUA 2-3. Partida s-a disputat la București, în 1972.

După duel, Năstase a fost acuzat că ar fi „vândut” meciul americanilor. Elena Ceaușescu l-a chestionat pe această temă, dar i-a transmis că știe faptul că nu el a „trucat” confruntarea cu echipa Statelor Unite ale Americii.

După meci, Ilie Năstase și Ion Țiriac s-au întâlnit cu Elena și Nicolae Ceaușescu, așa cum prevedea protocolul.

Întâlnirea secretă în care Elena Ceaușescu l-a abordat pe Ilie Năstase: „Stătea rezemată pe un zid și mi-a zis «Flăcăule, unde te grăbești?»”. Ce mesaj i-a transmis de la Nicolae Ceaușescu

Ilie Năstase a fost acuzat că nu și-ar fi apărat corect șansele, dar în realitate nu s-a pregătit cum trebuie pentru disputa cu americanii.

Ilie Năstase a avut o întâlnire și cu Nicolae Ceaușescu, la Palatul Regal. „Am început să transpir”.

„Am fost acuzat în ’72, că am vândut meciul la americani și când am coborât de la Ministerul de Interne, mă grăbeam spre aeroport, am văzut o femeie care stătea pe un zid rezemată și mi-a spus: „Flăcăule, bună, unde te grăbești?”. Mă uit, era Ceaușeasca.

Doamnă, mă duc că pleacă avionul…Stai liniștit că nu pleacă avionul. Vreau să-ți spun că eu și cu Nicu știm că tu nu ai vândut meciul du-te liniștit unde ai de dus…și am plecat” a spus Ilie Năstase la România TV.

  • Ce banc le-a spus Dumitru Dragomir soților Nicolae și Elena Ceaușescu
  • Elena şi Nicolae Ceauşescu – cuplul ce a condus România în intervalul 1974 – 1989 – au fost uciși la data de 25 decembrie 1989.
  • Procesul de la Târgoviște, în care au fost judecați, a arătat că dictatorul și soția sa se fac vinovați de: genocid, subminare a puterii de stat sau tentativa de a fugi din ţară, având fonduri de un miliard de dolari, banii fiind depuși în bănci din străinătate.

The post Întâlnirea secretă în care Elena Ceaușescu l-a abordat pe Ilie Năstase: „Stătea rezemată pe un zid și mi-a zis «Flăcăule, unde te grăbești?»”. Ce mesaj i-a transmis de la Nicolae Ceaușescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă