Întâlnire importantă la Ministerul Sănătății cu Vlad Voiculescu pentru deschiderea HoReCa - DECIZIILE anunțate de ministrul Economiei

1 săptămână in urmă 2

 Facebook.comDeciziile ministerelor Economiei și Sănătății pentru deschiderea HoReCa Foto: Facebook.com

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi ministrul Economiei Claudiu Năsui s-au întâlnit vineri, într-un grup de lucru comun, cu reprezentanţii industriei hoteliere din România. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății. Și ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a venit cu precizări despre deciziile din următoarea perioadă.

VINERI, 02 APRILIE 2021, 19:55

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

  
Ministerul Sănătății a avut vineri discuţii cu reprezentanții HoReCa pentru „deschiderea mediului de business”.

Ministrul Claudiu Năsui a precizat, ulterior, pe Facebook că „românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia”.

Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost „pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă. De asemenea, s-a discutat despre eventualele măsuri de acces al persoanelor în structurile de cazare”, potrivit Ministerului Sănătăţi. 

„Azi m-am întâlnit cu ministrul Vlad Voiculescu într-un grup de lucru cu reprezentanţii industriei HoReCa. Principala concluzie a fost că românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia. Aşadar, discuţia s-a axat pe elaborarea unui plan de deschidere a economiei, fie el şi cu valoare orientativă.
 
Sănătatea romanilor este cea mai importantă, dar şi libertatea acestora de a munci şi de a produce valoare adăugată în economie şi de a-şi câştiga traiul zilnic. Ţin să-i mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru deschidere”, a scris ministrul Claudiu Năsui pe Facebook. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă