Întâlnire de gradul 0, între Thomas Tuchel și Romelu Lukaku

3 săptămâni in urmă 10

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Întâlnire între Thomas Tuchel și Romelu Lukaku

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că întâlnirea dintre antrenor și atacant va avea loc în următoarele ore, iar cei doi vor discuta în primul rând despre afirmațiile făcute de jucător în interviul recent acordat celor de la Sky Sports.

Cele două părți vor căuta și o soluție de a rezolva această situație, iar Thomas Tuchel are mână liberă din partea lui Chelsea de a lua orice decizie. Clubul nu va face niciun comentariu până nu va afla concluziile antrenorului. 

Fabrizio Romano mai scrie că, în ciuda declarațiilor care au agitat apele la Chelsea, gruparea de pe Stamford Bridge nu plănuiește să se despartă de atacant în această iarnă.

Ce a declarat Romelu Lukaku despre situația sa de la Chelsea

De la debutul sezonului, Thomas Tuchel a preferat deseori să-l lase pe banca de rezerve pe Romelu Lukaku, a cărui formă a fost afectată de accidentări şi de Covid-19. 

Atacantul belgian s-a declarat nemulțumit de situația în care se află la Chelsea.

"Nu sunt fericit cu această situaţie, însă sunt un muncitor şi nu trebuie să abandonez. După doi ani în Italia, unde am lucrat mult la Inter cu antrenori şi nutriţionişti, mă simt bine fizic. Însă nu sunt mulţumit de situaţie, este normal. Cred că antrenorul a ales să joace într-un alt sistem, trebuie doar să nu renunţ, să lucrez în continuare şi să fiu profesionist", a afirmat Lukaku, achiziţionat de Chelsea cu 115 milioane euro de la Inter Milano, în vara acestui an.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o duminică seara, la finalul meciului dintre Chelsea şi Liverpool (scor 2-2), Tuchel a refuzat să dezvăluie ce îi va spune lui Lukaku luni sau dacă belgianul va reveni în lotul echipei londoneze pentru partida cu rivala Tottenham Hotspur, din semifinalele Cupei Ligii engleze, programată miercuri.

"Nu pot să vă spun ce vreau de la întâlnirea care va avea loc mâine (luni), cu uşile închise. Nu pot vorbi public şi nu o voi face", a spus Tuchel. "Zgomotul a fost prea mare. A fost prea mult zgomot, am pierdut total concentrarea pentru acest meci şi am hotărât să amân decizia", a adăugat tehnicianul german.

Acesta a explicat că amânarea discuţiei cu Lukaku s-a datorat dorinţei de "a-l proteja pe Romelu de o decizie pripită"."Trebuie să vorbim cu el, trebuie să citim integral interviul şi să rămânem calmi şi să nu ne pierdem capul. El este jucătorul nostru şi va rămâne jucătorul nostru. Ne vom proteja întotdeauna jucătorul", a mai pus antrenorul lui Chelsea.

Etichete: chelsea , romelu lukaku , thomas tuchel

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă