Întâi a fost Larisa, apoi a fost Corina, acum este Simona. Marian Drăgulescu a avut două soții și face anunțul despre căsătoria cu a treia. „Să treacă asta!”

2 săptămâni in urmă 37

Marian Drăgulescu a vorbit despre o posibilă nouă căsătorie cu Simona, toate acestea după ce în trecut a mai fost însurat de două ori.

Fostul mare gimnast al României și-a oficializat relația cu Simona în urmă cu câteva luni, iar cei doi deja au planuri de căsătorie.

Deși a fost însurat de două ori, iar precedentele căsătorii nu au mers așa cum se aștepta, Marian Drăgulescu nu se teme de o nouă încercare. Astfel, acesta a început deja să își facă planuri de viitor alături de Simona.

Marian Drăgulescu a avut două soții și face anunțul despre căsătoria cu a treia

La scurt timp după ce a divorțat de Corina, Marian Drăgulescu s-a cuplat cu Simona, o tânără care este de profesie inginer. Chiar dacă relația a început de doar doi ani și jumătate, cei doi îndrăgostiți s-au hotărât să facă pasul cel mare după ce pandemia se va încheia.

„Da, suntem împreună de doi ani și jumătate, urmează să legalizăm și noi relația, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniștească lucrurile, nu ne ține împreună un act. Am venit împreună la această avanpremieră pentru că ne plac filmele de acțiune, în general, și am răspuns la invitația unei prietene care a organizat evenimentul și eram curiși să vedem filmul. Este primul eveniment pe anul acesta la care am venit împreună”, a declarat Marian Drăgulescu, conform Click.ro.

Marian Drăgulescu și Simona, viitoarea soție a celebrului fost gimnast

Marian Drăgulescu a rămas în relații bune cu fostele soții

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, femeia care recent a recunoscut că este vedetă pe site-urile pentru adulți. Cei doi au divorțat în 2008, iar după o perioadă în care s-au certat pe la TV, aceștia au reluat legătura. „Larisa este mama copiilor noștri, așa că bineînțeles că păstrez legătura cu ea și discutăm despre ei. Și cu Corina țin legătura, dar îți dai seama că foarte rar, pentru că fiecare are treaba lui acum, are altă familie”, a mai spus Drăgulescu.

 

The post Întâi a fost Larisa, apoi a fost Corina, acum este Simona. Marian Drăgulescu a avut două soții și face anunțul despre căsătoria cu a treia. „Să treacă asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă