Insula roz, apariție de senzație în Kazahstan. Sute de păsări flamingo s-au oprit să se odihnească

3 luni in urmă 1

Pe un lac din nordul Kazahstanului a apărut... o insulă roz. Sunt păsări flamingo, care s-au oprit să se odihnească în drumul lor spre țări mai calde.

23 Noiembrie 2020, 08:01 (actualizat 23 Noiembrie 2020, 08:07) |

Insula roz

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Migrația sezonieră dă naștere an de an unor peisaje uimitoare, dar de data aceasta specialiștii spun că numărul păsărilor este mult mai mare şi nu au găsit încă o explicație.

Lacul, folosit că escală în zborul pasărilor flamingo, e declarat rezervație naturală și protejat prin lege în Kazahstan. Nu se permite nici măcar pescuitul, pentru ca delicatele flamingo să găsească destul peşte pentru a-și reface forţele.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE

Insula roz, apariție de senzație în Kazahstan. Sute de păsări flamingo s-au oprit să se odihnească Toronto și o parte din împrejurimi intră de astăzi în izolare Tot mai multe cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în instanțe Accident cu zece mașini, luni dimineața, pe Autostrada București-Pitești Întâlnire pe tema vaccinului anti-COVID, astăzi, la Palatul Cotroceni. La ședință participă miniștrii Apărării, Sănătăţii şi de Interne 11 localități din Ilfov, în carantină: Cum arată viața oamenilor de lângă București în izolare preventivă? Trafic blocat la marginea Capitalei Spania cere, de astăzi, test PCR negativ celor veniți din România Revoltă în Franța din cauza unui proiect de lege care interzice filmarea forțelor de ordine în timpul intervențiilor și difuzarea imaginilor în anumite condiții Dr. Valeriu Gheorghiță: "În cel mai fericit caz, ne aşteptăm ca în a doua jumătate a lunii decembrie să avem disponibile primele doze de vaccin". Vor fi înființate caravane pentru persoanele greu deplasabile Aviația militară în pandemie. Dezinfectarea aparatelor și curățarea cabinei după fiecare zbor, operațiuni standard. Cum se pregătesc piloții Forțelor Aeriene Americane la singura unitate de avioane F-15 pe care o au în Europa

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă