Instalare camere de supraveghere video profesionale în București

2 luni in urmă 35


Sistemele de supraveghere video sunt componente indispensabile pentru monitorizarea obiectivelor de interes şi creşterea siguranţei personale. Acestea nu mai sunt utilizate doar în instituţii publice şi bănci, ci au devenit dispozitive esenţiale de gestionare a activităţii şi monitorizare într-o arie vastă de domenii.Sunt implementate şi utilizate pentru monitorizarea activităţilor din depozite, magazine dar şi pentru creşterea siguranţei în birouri, reşedinţe personale, hoteluri şi restaurante.


Selectarea de sisteme de supraveghere video este o sarcină ce trebuie tratată cu multă responsabilitate, pentru a beneficia de o acuratețe optimă, iar montarea şi mentenanţa acestora sunt activități ce trebuie realizate doar de profesionişti.


Cum alegi sisteme de supraveghere video potrivite?


Dacă ai decis că doreşti să sporeşti protecţia ta, a familiei sau a angajaţilor implementând aceste echipamente este important să le selectezi cu multă atenție pentru a corespunde necesităților. Acestea sunt foarte variată ca mod de conexiune şi funcționare dar şi ca dotări optice. În rândurile următoare ne vom opri puţin atenţia asupra dispozitivelor 5MP, QHD, FULL HD.


Kiturile 5MP sunt formate din camere de supraveghere şi sistem DVR compatibil, conexiuni și accesorii aferente. Tehnologia 5MP permite captarea de imagini clare, cu detalii bogate ce oferă o perspectivă reală şi detaliată asupra perimetrului. Astfel de sisteme sunt eficiente în condiţii de lumină bună, dar şi în condiţii de luminozitate scăzută şi foarte scăzută, de asemenea au funcţii speciale smart IR ce asigură imagini şi înregistrări clare pe distanţe de până la 50-100 m. Camerele se supraveghere aferente sunt dotate cu lentile multifocale şi asigură viziune de ansamblu excelentă chiar şi în condiţii de vreme rea. 


Sistemele de supraveghere cu tehnologie QHD sunt robuste şi sunt funcționează perfect fără surse de alimentare suplimentară. Pot fi montate atât în interior cât şi în exterior oferind protecţie ridicată. Atât camerele de supraveghere cât şi dispozitivul DVR aferent permit înregistrarea imaginilor la calitate înaltă, 4k, fapt ce asigură o mai bună monitorizare a perimetrului. Echipamentele din această clasă au suport mult mai bun faţă de alte categorii, pe parte de timp de înregistrare şi stocare a datelor, dealtfel sistemul poate fi împerecheat cu alte dispozitive, laptop, telefon, tabletă, permiţând astfel vizualizarea live a obiectivului în orice moment de pe echipamentul selectat.


Sistemele de supraveghere cu tehnologie FULL HD sunt ideale pentru perimetre mai restrânse, camerele furnizând imagini clare până la distanța de 30 m. Kit-urile, formate din camere de supraveghere, dispozitive de înregistrare DVR, cabluri conexe şi accesorii au autonomie ridicată funcţionând perfect fără surse de alimentare suplimentare. Acestea sunt, de obicei, prevăzute cu senzori de alarmă care anunță în timp real pătrunderea persoanelor în perimetrul.


Din lista camere de supraveghere menţionată, pot fi selectate împreună cu specialiştii soluţiile potrivite care se pliază cel mai bine necesitaţilor personale. 


Montare şi mentenanţă echipamente de supraveghere 


Montarea şi mentenanţa sistemelor de supraveghere video sunt sarcini specializate ce trebuie realizate de personal autorizat în acest sens. IQ Security este o companie cu experienţă în acest domeniu ce asigură montaje profesionale şi garanţie la montaj pentru echipamentele furnizate. Pachetele de servicii oferite de echipa IQ Security includ asistență, consultanță şi training al personalului în vederea exploatării optime a sistemelor de securitate montate. 


Echipamentele propuse sunt de înaltă calitate şi în acelaşi timp flexibile, venind cu funcţii speciale ce pot fi accesate de pe dispozitivele electronice personale, fapt ce permite ca monitorizarea să se realizeze non stop indiferent de locaţie. 


IQ Security este o companie avizată în domeniul montării şi mentenanţei sistemelor de supraveghere şi alarmă, de aceea poate furniza clienților şi servicii de montare a sistemelor  de alarmă autorizate de I.G.P.R. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă