Însoţitoare de zbor luată la bătaie de un pasager scandalagiu. Piloţii avionului au fost nevoiţi să aterizeze forţat pe un aeroport din SUA

4 săptămâni in urmă 46

Aterizare de urgenţă a unui avion American Airlines, pe aeroportul din Denver, după ce un pasager agresiv a luat-o la bătaie pe însoţitoarea de zbor.

Aterizare de urgenţă după un scandal la bordul avionului

Aterizare de urgenţă după un scandal la bordul avionului

Shutterstock - foto ilustrativ

Pilotul unui avion a fost forţat să aterizeze de urgenţă după ce un pasager a agresat cu brutalitate o însoţitoare de zbor, rupându-i nasul în ceea ce pare a fi "unul dintre cele mai grave atacuri" de care au avut parte angajaţii companiei în timpul unui zbor.

Doug Parker, CEO al American Airlines a declarat într-un comunicat că bărbatului îi va fi interzis pe viitor să efectueze orice zbor cu compania aeriană şi oferă asigurări că victima va avea parte de toată susţinera din aprtea echipei.

Bărbatul scandalagiu, în vizorul FBI

"Din fericire, angajata noastră se recuperează şi ne asigurăm că ea şi colgii ei care se aflau în acel moment la bordul aeronavei vor primi sprijinul de care au nevoie. Cât despre agresor, acesta nu va mai putea vreodată să zboare la bordul vreunui avion American Airlines", a declarat Doug Parker. El a încheiat prin a îndemna oamenii să trateze personalul de zbor cu "respect şi bunăstare" pe măsură ce călătoriile vor reveni la normal după pandemia de Covid. FBI investighează acum incidentul şi a spus că, deşi nu au fost efectuate arestări până în acest moment, anchetele lor rămân în desfăşurare

Zborul 976 al companiei American Airlines, care mrgea de la New York către California a fost deviat în urma scandalului. Pasagerul agresiv a mers în spatele avionului şi a lovit-o de două ori pe femeie cu pumnii în faţă. Pilotul a fost forţat să facă o oprire în Denver unde poliţia a intervenit şi l-a reţinut pe pasagerul bătăuş.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă