Insigne, gata să o lase pe Napoli pentru o super-forță din Premier League

1 săptămână in urmă 18

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Atacantul italian care a scris istorie pentru Napoli în ultimii ani ar putea să îmbrace echipamentul unei alte echipe din sezonul următor, anunță presa din peninsulă.

Insigne, urmărit de Manchester United

Contractul lui Lorenzo Insigne cu Napoli urmează să expire în vara lui 2022, iar negocierile dintre fotbalist și club nu au progresat în ultimul timp.

Presa din Italia anunță că incertitudinea care există în privința unei viitoare prelungiri a înțelegerii a lui Insigne cu Napoli au făcut ca Manchester United să se arate interesată de atacant, iar un eventual transfer în vara viitoare nu ar putea fi exclus.

În trecut, Insigne a fost foarte aproape de un transfer la Arsenal, ba chiar s-a scris în presă că acesta s-a înțeles cu "tunarii", dar președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentis, s-a opus mutării.

Lorenzo Insigne nu vrea să continue la Napoli decât în schimbul unui salariu mărit

Insigne ar vrea să-și continue aventura la Napoli, club la care joacă din 2012, doar că și-ar dori un salariu mai mare în cazul în care ar semna un nou contract. În prezent, acesta câștigă cinci milioane de euro la echipa sa de club, mai scrie sursa citată.

Mijlocașul italian este crescut de Napoli, club la care a făcut junioratul. A fost împrumutat la echipe precum Cavese, Foggia și Pescara, iar din 2012 este în anturajul echipei mari.

109 goluri a marcat Insigne în 397 de partide pentru echipa sa de club, la care se mai adaugă și 85 de pase decisive.

Etichete: contract , transfer , manchester united , napoli , lorenzo insigne
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă