,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, de la 21.00, la Aleph News. Invitată: Andra Pintican, fondator al Școlii de Resurse Umane

1 lună in urmă 19

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă 4 septembrie, de la ora 21.00.

Aduce valul patru al pandemiei și un val de demisii din companii? Există condiționări, între păstrarea locului de muncă și vaccinarea anti-SARS-CoV-2? Ce pot face angajații care sunt  presați de angajatori să se vaccineze?

Ce schimbări așteptăm pe piața muncii la început de toamnă? Care sunt oportunitățile și care sunt amenințările pe piața muncii din România? Este biroul de la țară adevăratul open space? Ce pierzi și ce câștigi, dacă pleci de la oraș? Este o mutare SMART?

În afară de vârstă, ce alte discriminări întâlnim pe piața muncii din România și cum le tratăm?

Vrei să îți cunoști și să îți aperi drepturile? Află despre educația asumării și caută soluții la comportamente nocive în organizații!

În fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, primește-ți doza de răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”! Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!

The post ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae, de la 21.00, la Aleph News. Invitată: Andra Pintican, fondator al Școlii de Resurse Umane appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă