Înregistrare uluitoare cu Victor Pițurcă! L-a numit pe Pigliacelli „un jeg mare”, a „scăpat” o înjurătură la adresa patronului Mihai Rotaru și a lansat acuzații incredibile despre Devis Mangia! VIDEO

1 lună in urmă 60

Victor Pițurcă a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă și emisia a „curs” și în timpul pauzei publicitare, moment în care cei doi nu au știut că sunt în continuare filmați. Înregistrarea a fost publicată pe YouTube și este una uluitoare pentru că fostul selecționer al României, scăpat de „teama” directului, i-a făcut moderatorului dezvăluiri uluitoare despre perioada de la Craiova.

Pițurcă a vorbit despre jucătorii care îi „sifonau” lui Mihai Rotaru din vestiarul echipei, l-a numit „jeg” pe italianului Pigliacelli și a scăpat, la un moment dat, o înjurătură la adresa patronului Mihai Rotaru, când a reamintit despre faptul că ar fi trebuit să primească o sumă uriașă drept despăgubire, dacă ar fi fost dat afară și nu ar fi plecat de bună voie.

Totul a culminant însă cu acuzații șocante pe care Pițurcă le-a lansat despre fostul tehnician Devis Mangia, despre care a afirmat că ar fi avut anumite apucături care l-au determinat pe Rotaru să dorească de urgență înlocuirea sa.

ProSport vă prezintă înregistrarea care va zgudui Oltenia.

Victor Pițurcă, despre Mirko Pigliacelli: „Era o jigodie fără margini!”. Îl numește pe Davis Magia „un b*****u”

„Pigliacelli era atunci dat afară. Era o jigodie fără margini. Dădea mesaj să fie el căpitan, la galerie. Era Popică acela, un puști, l-am pus să joace în Cupă, îi spuneam (lui Pigliacelli) să-l încurajeze. Și mă întreba că de ce să-l încurajeze. Ce jeg! Un jeg de n-am văzut.

A venit Rotaru înaintea meciului la mine, că e răzmeriță în vestiar. Ce răzmeriță? Că au venit doi trei jucători la el. Știi tu mai bine ce e în vestiar? Stai, mă, la locul tău. S-a obișnuit prost, cu antrenori sclavi. El voia să-l dea de mult afară pe Magia. Era b*****u.

Victor Pițurcă, derapaj grosolan la adresa lui Mihai Rotaru: „E un libidinos, așa, un jeg. În p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară, îmi dădeai 450,000 de euro”

Și pe acesta îl schimbă, pe Ouzionidis. Eu am auzit deja, că e nemulțumit. Îi trimite lui Șumudică, Iordănescu, e un libidinos, așa, un jeg. În p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară, îmi dădeai 450,000 de euro. Am mai plecat cu scandal, cu Mititelu. Nu mai vreau să mă cert cu ei. El voia să plec.

Am venit din prostia mea, că a fost vorba de Craiova. Am avut încredere că voi face echipă foarte bună acolo. Nu credeam că e un om de calitatea asta (Rotaru). Eram în certuri, nu ducea la nimic bun chestia asta”, a spus Victor Pițurcă.

The post Înregistrare uluitoare cu Victor Pițurcă! L-a numit pe Pigliacelli „un jeg mare”, a „scăpat” o înjurătură la adresa patronului Mihai Rotaru și a lansat acuzații incredibile despre Devis Mangia! VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă