Inna, primele declaraţii despre sarcină: „Am înțeles cât sunt de recunoscătoare”

1 lună in urmă 245

Inna, primele declaraţii despre sarcină. Chiar dacă existau de multă vreme zvonuri că artista şi Deliric ar fi împreună, aceștia și-au asumat recent relația. Cântăreaţa a mărturisit că are planuri mari alături de el.

Citeşte şi: Inna şi Deliric, ipostază inedită în bucătărie. Deliric: „Femeia are treabă tot timpul, că e pe scenă”

Inna, primele declaraţii despre sarcină

Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor. Am învățat să mă bucur și mai mult de fiecare clipă, să călătoresc de fiecare dată când am ocazia, să mă bucur de momente speciale alături de oamenii dragi. Am înțeles încă o dată cât sunt de recunoscătoare că pot face ce îmi place – să fiu artist, să fiu pe scenă.„, a spus Inna, pentru Ciao.ro.

Inna nu se consideră o femeie bogată, deşi are succes pe plan profesional atât în ţară, cât şi în străinătate. Vedeta a vorbit despre bani, dar şi despre afacerea în care a investit.

Nu mă consider o femeie bogată, mă consider o femeie care își permite să trăiască așa cum își dorește. Sunt partener alături de managerul meu la casa de de discuri Global Records”, a spus Inna, potrivit viva.

Înainte să devină cunoscută, Inna povesteşte că de multe ori se gândea să renunţe la muzică, însă spune că a avut noroc de oameni care au încurajat-o şi au crezut în ea.

Îmi venea să renunț adesea. Dar am avut alături oameni care au crezut în mine și m-au susținut, și mi-au dat încredere că se poate și că locul meu este pe scenă și să aduc fericire în viețile oamenilor, cum îmi place mie să spun”, mai povesteşte cântăreaţa.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă