Inna a dat lovitura în pandemie. Cum și-a sporit conturile bancare în plină criză

3 luni in urmă 22

Iubit nou, piese noi, emisiune și reality-show. Deși un an greu, îndeosebi pentru artiști, Inna a dat lovitura. Este pe val și în pandemie, lucru de care este mândră. Cântăreața a stat de vorbă cu Click! despre toate provocările din ultima perioadă.

2020, un succes pentru Inna, în pofida provocărilor și stresului cauzat de pandemie. Și-a sporit conturile bancare

Cum concertele au lipsit, Inna s-a ocupat mai mult de celelalte sfere: muzică, televiziune, călătorii, în limita posibilităților, și s-a îndrăgostit din nou. După ce am văzut-o la ”Masked Singer România”, erau slabe șansele să o revedem, cel puțin curând, din nou pe ecran. Vestea bună este că solista poate fi văzută în reality-show-ul ”Dance Queen’s House”, transmis pe Youtube. Totul a pornit de la ideea că ar fi încântată să facă sesiuni muzicale, dar într-un mod diferit, nu la studio, și iată ce a ieșit.

„Așa că am căutat o casă, ne-am testat cu toții și ne-am făcut gașcă de producători, songwriteri, cameramani, fotograf, make-up artist, echipa mea de la Global Records. 3 săptămâni plineee!”, a povestit artista pentru sursa menționată mai sus.

De atfel, cadrul o inspiră, iar camerele de luat vederi nu o intimidează, așa că a compus și în condițiile date, lucru pe care nu și l-ar fi imaginat vreodată.

„Da, da, e frumos să lucrezi cu oameni talentaţi, ne inspirăm şi ies piese cool! Nu am mai compus până acum cu camerele de luat vederi pe mine, de regulă, sesiunile sunt mai intime, mai private. Dar m-am obişnuit şi aşa”, a completat aceasta.

Nu se întrevede o colaborare între Inna și Deliric 

Cât despre iubit, Deliric, deși se sfătuiesc în ceea ce privește muzica, Inna afirmă că nu s-a gândit până acum la o colaborare, dar nu scoate din calcul. În viața personală, cei doi îndrăgostiți nu au un plan pentru moment, ci rămân doar să se gândească unde vor petrece noaptea dintre ani, mai cu seamă că în acest an niciunul dintre ei nu va fi pe scenă.

„Nu, nu ne-am gândit la acest lucru. Și chiar dacă ar fi așa, mi-ar plăcea să păstrez surpriza până se va întâmpla acest lucru. (…) Nu avem niciun plan deocamdată, urmează să ne organizăm și să decidem ce vom face de Revelion. E greu, pentru că este primul an în care nu am concerte și mi se pare super ciudat!”.

The post Inna a dat lovitura în pandemie. Cum și-a sporit conturile bancare în plină criză appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă