Înmormântarea artistei de muzică lăutărească, Gabi Luncă, a fost amânată

1 lună in urmă 3

De Bianca Iacob.
Publicat: 04.04.2021, 20:30.
Actualizat: 04.04.2021, 20:29

Înmormântarea artistei de muzică lăutărească, Gabi Luncă, a fost amânată. Deşi protocolul prevede ca în cazul persoanelor infectate cu COVID, înmormântarea să aibă loc imediat, familia nu a ridicat încă trupul de la morgă.

Familia lui Gabi Luncă vrea să ţină cont de ultima ei dorinţă, anume să fie înmormântată alături de soţul ei, acordeonistul Ion Onoriu.

Înmormântare fără normele Covid

Acesta este îngropat în cimitirul Străulești, dar va fi deshumat pentru a fi înmormântat în Dămăroaia, unde regretata cântăreață are un loc de veci. Rudele au nevoie de mai mult timp să se pregătească, aşa că au amânat înmormântarea pentru ziua de marţi.

Acestea au făcut şi o solicitare la DSP pentru a o îngropa pe regretata cântăreață fără normele Covid. Potrivit unor surse, Gabi Luncă ar urma să aibă parte la groapă de un spectacol de muzică lăutărească, de la care nu vor lipsi porumbeii albi și covorul roșu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

gabi luncp inmormantare muzica lautarească
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă