Ingredientul secret dintr-un sos KFC s-a aflat. Clienții sunt revoltați: „Mi s-a făcut rău”

2 luni in urmă 52

Sosurile KFC au obținut de-a lungul anilor numai cuvinte de laudă, dar lucrurile s-au schimbat după ce oamenii au aflat care e ingredientul pe care îl folosește fast-food-ul. Ce îl face atât de delicios și de ce au fost clienții revoltați?

Clenții au aflat ingredientul secret dintr-un sos KFC. De ce s-au revoltat?

Reacții dure în Statele Unite ale Americii după ce în urma unui documentar s-a aflat care este ingredietul secret dintr-unul din sosurile celebrului fast-food. Clienții au fost șocați când au aflat ce au mâncat, de fapt, în toți acești ani, relatează The Mirror.Documentarul dezvăluie modul în care lanțul de restaurante s-a descurcat și a evoluat în timpul pandemiei de coronavirus, dar ce a ieșit în evidență au fost detaliile care i-au oripilat în cele din urmă pe câțiva dintre consumatori.

Fanii KFC au mărturisit că li s-a făcut rău după ce au descoperit cum lanțul de fast-food își prepară unul din celebrele sosuri. Documentarul a apărut în decursul acestei săptămâni, oferind lumii o privire interioară a afacerii. Rețeta de sos secretă a atras atenția spectatorilor.

Ce conține și cum se prepară?

Anne Walker este cea care se ocupă de producția de sos în sucursala din Buckshaw, Lancashire. Aceasta a explicat că sosul este realizat prin combinarrea a 3.5 litri de apă și a două linguri de resturi de pui KFC (lichide și bucățele de pui rămase). Walker a mai adăugat faptul că există un alt ingredient secret pe care nici măcar personalul nu are voie să-l cunoască înainte de a bate amestecul și a-l introduce la cuptor preț de câteva minute.

Anne Walker a spus atunci: „Sunt o mare susținătoare a faptului că dacă nu ai mânca tu așa ceva, nu ar trebui să te aștepți ca cineva să o mănânce”. Cu toate astea, modul de preparare și indientele alese nu au picat deloc bine publicului, pentru că unii au recunoscut că li s-a făcut rău instant când au aflat.

„Este cineva care să mănânce sos după ce a văzut cum se face ?? „

Un spectator a spus: „Eww așa fac ei sosul #insidekfc”, imediat după ce a văzut documentarul. Un altul a scris: „Tocmai am urmărit #insidekfcatchristmas, iubesc sosul KFC, știam cum se face, dar uitându-mă la acea femeie făcându-l, mi-a fost rău!”, iar altul a comentat: „#insidekfc este cineva care să mănânce sos după ce a văzut cum se face ?? Cu toate resturile de la friteuzele de pui. Mi-e rău.”

„#insidekfc oooh sosul. Nu-mi pasă dacă scotocesc picioarele de pe fundul friteuzei, merge!”, sosul KFC este ceva divin. Îl avem la cina de Crăciun de familie, nu e glumă!”, „„Oamenii care se amuză despre faptul că sosul este făcut din grăsime de pui. CUM AȚI CREZUT DE FAPT CĂ SE FACE SOSUL!? #Insidekfc!”, au spus consumatorii de pe partea cealaltă a baricadei, care îi sprijină în continuare pe șefii fast-food-ului.

The post Ingredientul secret dintr-un sos KFC s-a aflat. Clienții sunt revoltați: „Mi s-a făcut rău” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă