Inghesuiala la programarile pentru vaccinarea cu serul Pfizer in Capitala. Toate locurile disponibile, ocupate in trei ore

1 lună in urmă 37

Cele 15.600 de locuri disponibile in Bucuresti pentru programarea persoanelor care vor sa se imunizeze au fost epuizate in numai trei ore.

Potrivit Libertatea, locurile disponibile din Bucuresti au fost deschise gradual. La ora 8.50, au fost disponibile toate, iar la ora 11.50 au si fost ocupate.

Programarea pentru vaccinarea cu serul produs de Pfizer/BioNTech s-a reluat astazi, 27 februarie, iar pana la ora 14.00 s-au programat 109.800 de persoane, potrivit Comitetului de coordonare a vaccinarii.

Persoanele cu boli cronice, cu varste de peste 65 de ani si cele cu dizabilitati se pot programa pentru vaccinarea cu serul Pfizer prin urmatoarele modalitati:
-platforma de programare (programare.vaccinare-covid.gov.ro)
-medicul de familie sau medicul curant
-Call Center la numarul unic 021.414.44.25 directiile de asistenta sociala.

Mai puteti citi:

Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentulCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitMarian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă