Înfrângere șoc în box! Anthony Joshua a pierdut lupta cu Oleksandr Usyk și a rămas fără nicio centură | VIDEO

3 săptămâni in urmă 42

Anthony Joshua a suferit, sâmbătă noapte, a doua înfrângere din carieră la categoria grea, pierzându-și toate centurile! Boxerul britanic a fost învins la puncte de ucraineanul Oleksandr Usyk, într-un meci desfășurat pe Tottenham Hotspur Stadium din Londra, în fața a 70.000 de spectatori.

Anthony Joshua (31 de ani) a suferit a doua înfrângere a carierei, după ce în 2019 a fost învins de mexicanul Andy Ruiz Jr. Britanicul are o clauză prin care poate cere revanșa în fața lui Usyk!

Outsiderul Oleksandr Usyk (34 de ani) a controlat lupta și a fost declarat câștigător prin decizie unanimă: 117-112, 116-112 și 115-113. Rundele 3 și 7 au fost dominate clar de ucrainean.

Înfrângere șoc în box! Anthny Joshua a pierdut lupta cu Oleksandr Usyk și a rămas fără nicio centură

Oleksandr Usyk a avut suporteri de lux la Londra, Vitali Klitschko și Andrei Shevchenko susținându-l pe viu pe ucrainean! Usyk a fost fotbalist până la 15 ani la echipa locală Tavrija, iar în anul 2002 s-a apucat de box. Acesta a luptat formidabil în fața lui Anthony Joshua, pe care l-a trimis în corzi în finalul meciului. Oleksandr a intrat, astfel, în posesia centurilor WBA (Super), IBF, WBO și IBO la categoria grea, devenind al treilea ucrainean campion mondial la categoria grea, după frații Vladimir şi Vitali Klitschko.

AJ got saved by the bell 🛎 #usykjoshua Usyk pic.twitter.com/PG6tn5Q57I

— JOE 会員👑 🇰🇵 (@gani_jonathan) September 25, 2021

„Lupta a decurs exact așa cum mi-am dorit”, a spus Usyk după victoria senzațională de la Londra. Pugilistul ucrainean era considerat un simplu sparring partner pentru Anthony Joshua, înaintea meciului secolului cu Tyson Fury! Dar Oleksandr Usyk a produs o surpriză de proporții, reușind cea de-a 19-a victorie din tot atâtea meciuri disputate la profesioniști (13 obținute înainte de limită). De partea cealaltă, Anthony Joshua are acum un record de 26 de meciuri, 24 de victorii (22 prin KO) și două înfrângeri.

The post Înfrângere șoc în box! Anthony Joshua a pierdut lupta cu Oleksandr Usyk și a rămas fără nicio centură | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă