Infractor român deosebit de periculos, căutat de autorităţile americane pentru crimă

1 lună in urmă 1

Autorităţile americane au anunţat că au emis un mandat de arestare şi l-au dat în urmărire pe Florin Răducanu, un român de 37 de ani bănuit de uciderea lui Aurel Trandafir, un alt român de 42 de ani.

Florin Răducanu are 37 de ani

Florin Răducanu şi-ar fi împuşcat mortal un partener de infracţiuni

Anaheim Police Department via ocregister

Florin Răducanu l-ar fi ucis pe Aurel Trandafir la sfârşitul săptămânii trecute. Florin Răducanu este considerat înarmat.

Florin Răducanu şi Aurel Trandafir erau consideraţi parteneri în comiterea de infracţiuni.

De altfel, conform ocregister, Aurel Trandafir era căutat pentru comiterea de jafuri însă, la sfârşitul săptămânii trecute, trupul său a fost găsit într-o baltă de sânge într-o cameră dintr-un motel din Anaheim.

Aurel Trandafir a fost transportat la un spital din apropiere, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ancheta a scos la iveală că Florin Răducanu este principalul suspect în acest caz de crimă.

Răducanu ar fi dispărut de la locul faptei cu ajutorul unei dubiţe care, între timp, a fost recuperată de autorităţile americane.

Românul ar putea utiliza alte identităţi pentru a scăpa

Reprezentanţii Departamentului de Poliţie din Anaheim susţin că Florin Răducanu este considerat un infractor extrem de periculos şi care ar putea avea la dispoziţie mai multe arme de foc.

Autorităţile americane speră să-l prindă cât mai repede pe român şi fac apel la toţi cei care pot oferi informaţii despre Florin Răducanu, cu precizarea că există posibilitatea ca acesta să folosească alte identităţi pentru a nu fi prins.

florin raducanu aurel trandafir infractor roman crima autoritati ancheta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă