Informații senzaționale despre comportamentul socrului lui Adi Mutu în pușcărie! Lovitura grea primită din partea judecătorilor

1 lună in urmă 38

Miodrag Bachici, socrul lui Adrian Mutu, nu a reușit să obțină eliberarea condiționată din pușcărie, având în vedere comportamentul exemplar al acestuia. El execută o pedeapsă de 12 ani, după ce a făcut trafic de droguri.

Tatăl Sandrei, soția selecționerului naționalei mici, a fost condamnat în 2002, în lipsă, pentru trafic de droguri de mare risc. În 2013, el a fost încarcerat, după ce reușise să se ascundă mai bine de 10 ani.

Socrul lui Adi Mutu a cerut eliberarea condiționată din pușcărie, însă judecătorii tinișoreni au respins-o! Cum se poartă Miodrag Bachici în închisoare.

El a petrecut șapte ani în închisoare și recent le-a cerut judecătorilor timișoreni eliberarea din închisoare, pe care nu a obținut-o.

Jurnaliștii de la CANCAN.RO au aflat ce au notat gardienii în fișa de deținut a lui Miodrag Bachici.

„Nu a fost sancționat disciplinar și a fost recompensat de 30 de ori, din care de 21 ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și la vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor online și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar”, este doar un fragment din documentul obținut de sursa citată.

Comisia din penitenciar a concluzionat, la sfârșitul anului 2020, că Miodrag Bachici întrunește condițiile prevăzute de lege pentru a scăpa din pușcărie.

„Persoana condamnată se află în executarea unei pedepse de 12 ani închisoare, iar executarea pedepsei a început la data de 20.03.2013 și urmează să expire la data de 01.12.2024.

Pentru a deveni propozabil în vederea liberării condiționate, condamnatul trebuie să execute 3/4 din pedeapsă, respectiv 3.287 zile, din care, în cazul în care muncește 365 zile considerate executate pe baza muncii prestate și 2.922 zile efectiv executate.

Din acest punct de vedere, comisia a constatat că petentul a executat de la data de 20.03.2013 până la data de 02.12.2020, 2.815 zile; a executat arest preventiv 108 zile; se consideră executate ca urmare a muncii prestate 395 zile; total zile câștigate și executate 3.318. Ca urmarea a aplicării dispozițiilor art. 55 alin. 1 din Legea 169/2017, a beneficiat de un număr de 108 zile, datorită cazării în condiții necorespunzătoare”, scrie în procesul verbal al Comisiei.

Chiar dacă nu a fost sancționat disciplinar, socrul lui Adrian Mutu rămâne în spatele gratiilor.

„Din caracterizarea întocmită petentului condamnat rezultă că pe parcursul executării pedepsei privative de libertate a prezentat o conduită constant pozitivă în conformitate cu normele instituției și s-a adaptat corespunzător la mediul carceral.

Nu a fost sancționat disciplinar și a fost recompensat de 30 ori din care de 21 ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și la vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor on-line și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar.

A desfășurat în mod constant activități lucrative cu caracter gospodăresc necesare penitenciarului și activități lucrative, în regim prestări servicii, începând cu luna septembrie 2014 și până în prezent, în luna octombrie 2020, când activitățile lucrative au fost suspendate datorită contextului epidemiologie și a obținut rezultate bune în muncă.

A desfășurat activități lucrative de tip prestări servicii în comunitate, fiind repartizat în regim deschis fără supraveghere. De asemenea, petentul se află la prima analiză, iar la data de 02.12.2020 comisia din cadrul Penitenciarului Timișoara, a considerat că petentul poate beneficia de liberare condiționată”, mai scrie în procesul verbal menționat.

 

The post Informații senzaționale despre comportamentul socrului lui Adi Mutu în pușcărie! Lovitura grea primită din partea judecătorilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă