Informații noi despre relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu. S-a aflat adevărul

1 lună in urmă 2

Ce se întâmplă la moment în relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu? Cunoscuta fostă prezentatoare de televiziune a făcut recent câteva mărturisiri deosebite. Ce spune despre povestea de dragoste alături de afacerist?

Andreea Marin, detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Ce i-a unit?

Invitată recent în Podcastul lui Damian Drăghici, Zâna surprizelor a făcut câteva mărturii la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre copilăria sa, despre evoluția carierei și lucrul care i-a adus succesul la Surprize-Surprize, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Adrian Brâncoveanu.

Întrebată de celebrul artist despre cum a reușit fostul consul al României în Libia să o cucerească, diva a răspuns: „Asta nu îți voi spune”. Totuși, vedeta de televiziune a menționat că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Mai mult de atât, aceasta a dezvăluit că au fost două evenimente dureroase care i-au unit.

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin.

Cea din urmă a povestit și pentru revista Unica despre relația cu Adrian: „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă.”

Iubirile fostei prezentatoare de televiziune

Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri de-a lungul timpului, iar cu alții s-a zvonit că ar fi făcut-o, deși nu există dovezi clare care să ateste asta. Prima sa căsătorie a fost la doar 18 ani, alături de Cristian Gheorghiță.

Ulterior, Zâna s-a căsătorit cu Ștefan Bănică, alături de care a trăit o poveste de dragoste care a durat șapte ani și din care a rezultat singurul său copil, Violeta. Bruneta și-a găsit alinarea în brațele mai tânărului fizioterapeut Tuncay Ozturk, dar din păcate nu a fost să fie nici de data aceasta.

Se pare că acum chiar și-a găsit liniștea alături de Adrian Brâncoveanu, trăindu-și iubirea cât mai departe de ochii curioșilor. Cei doi se gândesc serios la mărirea familiei, lucru care ar bucura-o foarte mult pe brunetă.

The post Informații noi despre relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu. S-a aflat adevărul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă