Informații din Reading. Ce i se pregătește lui George Pușcaș după 275 de zile fără gol marcat

2 săptămâni in urmă 14

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Clubul din Championship se confruntă cu mari probleme financiare în acest moment, iar șansele ca Pușcaș să mai fie păstrat în lot sunt tot mai mici. Digi Sport a luat legătura cu jurnalistul britanic Jonathan Low, care acoperă tot ce ține de Reading FC în cadrul publicației Berkshire Live, pentru a afla ce se întâmplă cu Pușcaș.

Informații din Reading. Ce i se pregătește lui George Pușcaș după 275 de zile fără gol marcat

Din informațiile lui Jonathan Low, Reading vrea să-l împrumute pe Pușcaș în această iarnă pentru că internaționalul român este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot: "Pușcaș traversează un sezon foarte dificil la Reading. A evoluat în mai multe meciuri, dar niciodată nu a impresionat.

Nu a marcat deloc în acest sezon și nu a fost nici măcar pe aproape. Sistemul de joc nu-l ajută, dar după doi ani și jumătate la Reading ar trebui să fie un jucător important.

Accidentarea lui Lucas Joao i-a oferit lui Pușcaș șansa de a juca mai mult, fiecare meci a reprezentat o mare dezamăgire. O plecare l-ar ajuta acum, dar el mai are doi ani și jumătate de contract și încasează unul dintre cele mai mari salarii.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Reading are mari probleme din punct de vedere financiar și trebuie să taie din costuri. Ar fi ideal ca Pușcaș să plece acum, dar rămâne de văzut ce echipă ar fi dispusă să-i achite salariul. Varianta unui împrumut pare foarte plauzibilă", a spus Jonathan Low, pentru Digi Sport.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

George Pușcaș a înscris ultima oară pe 5 aprilie 2021

  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt.
  • 21 de meciuri și o pasă decisivă sunt cifrele românului în acest sezon de Championship.
  • 7,5 milioane de euro a plătit Reading în 2019 pentru transferul lui George Pușcaș de la Inter.
  • 5 aprilie 2021 este data ultimului gol marcat de Pușcaș la Reading (Reading - Derby 3-1).

MERCATO 2022 | Toate transferurile iernii sunt AICI

Etichete: championship , stranieri , reading , mercato , george puscas

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă