Informații de ultimă oră despre victimele de la Onești. Ce făceau înainte să fie luați ostatici

1 lună in urmă 1

După drama accidentului din capitală, unde au pierit două tinere, România a fost zguduită de o altă dramă. La Onești un cetățean a luat ostateci alte două persoane. Deznodământul a fost unul tragic pentru toți cei implicați, victime și agresor. Bilanțul dramei din Onești, două persoane decedate, una ajunsă îns tre critică la spital.

Doi nevinovați morți în drama de la Onești

Cele două victime ale agresorului, Gheorghe Moroșan de 68 de ani, au căzut nevinovate în fața furiei omului revoltat că și-ar fi pierdut abuziv locuința. Conform ultimelor informații, s-a aflat vârsta, numele și ce făceau în apartamentul în cauză, cele două victime omorâte de Gheorghe Moroșan.

”Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești. Acesta ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați. Cei doi efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

Conform datelor, cei doi erau electricieni, aflați în apartament să verifice instalațiile electrice, după renovarea acestuia. Una din victime este Silviu Iștoan de 38 de ani. Ce-a de a doua victimă era Dan Patatu, de 55 de ani. Bogdan Bănică, preşedinte executiv SNPR DECUS, a postat astăzi pe blogul său, numele celor două victime din drama de la Onești.

”Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani. Fusese crescut doar de tată şi de fratele său mai mare”, a scris pe blogul său Bogdan Bănică.

În urma dramei din Onești, una dintre victime a murit pe loc, în apartamentul cu pricina. Din păcate și cel de-al doilea a decedat în drum spre spitalul din localitate.

”Drama putea fi evitată de autorități”

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a devenit din victimă agresor, după ce, spun apropiații, ar fi pierdut abuziv apartamentul în care s-a și produs drama. Conform fiicei acestuia acest moment reprobabil putea fi evitat. Femeia spune că se putea evita dacă autoritățile ar fi luat în seamă declarațiile și demersurile tatălui său de a-și recupera casa.

”A fost o executare, dar nu era executare silită învestită cu formulă executorie. Nu s-au prezentat cu niciun document. S-a furat tot din apartament, iar astăzi a sunat o vecină care informa că cineva este în apartament și nu știe ce face acolo.

Este al părinților mei, dar nici în momentul de față nu s-a prezentat nimeni, deși tatăl meu a cerut acel act, să i se aducă acel act. Astăzi nu i s-a adus actul care dovedea că apartamentul nu îi mai aparține. De ce s-a ajuns la așa ceva când puteau să aducă acel document?”, a spus fiica criminalului.

The post Informații de ultimă oră despre victimele de la Onești. Ce făceau înainte să fie luați ostatici appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă