Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi. Cum se simte după ce a fost infectat cu covid

1 lună in urmă 18

Ianis Hagi trece prin clipe de cumpănă după ce a fost diagnosticat cu covid-19. Fanii au fost triști în momentul în care s-a aflat că nu o să participe în partida împotriva celor de la Macedonia de Nord, așa că acum s-au aflat detalii noi despre starea fotbalistului.

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi după ce s-a infectat cu covid-19, de fapt

Ianis Hagi a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, la Skopje. Acesta a acuzat simptome ușoare, printre care dureri de cap în cantonamentul naționalei, așa că a făcut un test rapid sub supravegherea staff-ului medical al echipei naționale din Macedonia de Nord.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi s-a plâns de ușoare dureri de cap în tabăra echipei naționale din Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea personalului medical al echipei naționale și rezultatul este pozitiv.

Jucătorul a intrat imediat în izolare. Până în prezent, cu ocazia acestei acțiuni a echipei naționale, Ianis a efectuat cinci teste Covid, toate cu un rezultat negativ.”, au transmis oficialii de la FRF.

Cum se simte Ianis Hagi. Noi detalii despre starea lui de sănătate

Rezultatul a fost unul pozitiv, așa că Ianis Hagi a fost pus în izolare. Acesta este nevoit să stea departe de restul grupului, dar nu întâmpină mari probleme. Starea de sănătate a fiului Regelui este una bună, așa că fanii pot răsufla ușurați, ținând cont că nu au mai apărut simptome.

„E ok, fără alte simptome, nu a mai apărut nimic.”, au explicat surse GSP.

De asemenea, Ianis Hagi ar trebui să rămână timp de 10 zile în carantină, chiar dacă oficialii federației nu au decis când ar putea acesta să plece din Macedonia. Totuși, autoritățile permit plecarea dacă acesta se poate deplasa cu un mijloc de transport privat, fiind considerată o situație excepțională la mjiloc.

Steven Gerrard, lovitură dură. Ce se întâmplă cu Glasgow Rangers

Vestea că Ianis Hagi s-a infectat cu covid-19 a venit ca un trăznet pentru Steven Gerrard. Acesta avea câteva meciuri importante în campionat, așa că planurile i-au fost date peste cap de această situație, după cum susțin jurnaliștii din Scoția.

„Dacă Hagi era considerat simptomatic atunci când a dat rezultate pozitive și a fost obligat să se izoleze timp de maximum 20 de zile în Macedonia de Nord, ar însemna totuși că internaționalul român nu ar fi liber să se alăture colegilor săi de echipă de la Rangers până pe 20 septembrie.

Și asta l-ar ține departe de viitoarele meciuri ale clubului Ibrox cu St Johnstone, Lyon și Motherwell. Va fi o durere de cap uriașă pentru Steven Gerrard, deoarece își propune să își aleagă cea mai bună echipă pentru aceste meciuri.”, au transmis jurnaliștii de la The Scotish Sun.

The post Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi. Cum se simte după ce a fost infectat cu covid appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă