Informații de ultimă oră despre despărțirea Biancăi Drăgușanu. Nu doar înșelatul a fost problema

3 săptămâni in urmă 10

Bianca Drăgușanu și iubitul ei s-au despărțit, iar la mijloc ar fi fost altcineva. Care este cauza separării celor doi îndrăgostiți?

Bianca Drăgușanu, din nou singură

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au desparțit, iar motivul separării celor doi se pare că ar fi chiar fostul soț al blondinei, Alex Bodi.

Vestea a venit după ce Bianca a făcut publice niște imagini în care apărea plina de vânătăi pe față, în urma bătăilor primite de la fostul soț. Totodată, Bianca a mai anunțat și faptul că s-a despărțit de Gabi Bădălău. Ea susținea că acum este din nou „o femeie singură și independentă”.

Pe de cealaltă parte, au apărut și fotografii cu Gabi Bădălău alături de niște tinere alături de care a petrecut, dovadă că nu mai este într-o relație cu blondina. Cunoștințe ale celor doi ar fi confirmat despărțirea dintre ei și se vorbește despre o separare definitivă.

Motivul despărțirii celor doi ar fi chiar Alex Bodi. În urmă cu câteva zile el și Bianca Drăgușanu s-ar fi văzut cu acesta pentru a sta de vorbă și a lămuri unele lucruri.

„Nu mai există cale de împăcare. Bianca și Gabi nu mai formează un cuplu de câteva zile, cam așa. S-au certat din cauza lui Alex. Ea și cu fostul soț au fost în discuții în ultima perioadă, au avut niște lucruri de rezolvat. S-au și văzut și au vorbit de câteva ori prin intermediul prietenilor. Bianca nu și-a asumat relația cu Bădălău tocmai pentru că nu știa deznodământul. Nu știa cum evoluează

Oricum, în viața ei se întâmplă multe. Gabi nu a mai suportat valul de mesaje despre Bodi, îi controla telefonul și a spus «Stop». S-au despărțit, și-au dat block pe Instagram, pe telefon, nu își mai vorbesc deloc. Doar printr-o minune se vor mai împăca. El deja oricum a fost cu altele’, au declarat surse din anturajul celor doi pentru Cancan.ro.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre Gabi Băđălău

Gabi Bădălău este în proces cu Claudia Pătrășcanu cu care-și dispută custodia copiilor. Cu toate acestea se zvonea că avea planuri de nunta cu Bianca.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. S-a speculat că cei doi ar avea planuri de nuntă, cu toate că afaceristul este încă în proces de divorț cu fosta soție, disputându-și custodia. Claudia Pătrășcanu spune că este rușinos ce face Gabi Bădălău, având în vedere faptul că băieții lor sunt deja mari și înțeleg unele lucruri.

‘Ce pot să spun? Habar nu am. Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?’, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

The post Informații de ultimă oră despre despărțirea Biancăi Drăgușanu. Nu doar înșelatul a fost problema appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă