Informații de ultimă oră despre atacul asupra Mirelei Vaida. Ce a dezvăluit asistenta de la Acces Direct

2 săptămâni in urmă 1

Săptămâna trecută, în prime-time, Mirela Vaida avea să trăiască o dramă în direct. Informațiile din acest caz spun că femeia, cu probleme psihice, ar fi fost ajutată. Agresoarea ar fi știut clar pe unde să intre în platoul ”Acces Direct”. Momentul intrării pe acea ușă separată a fost surprins și pe camerele de luat vederi. Acum, alte informații care vin să întărească această suspiciune au fost oferite de Cosmina Adam, asistenta moderatoarei agresate.

Cosmina Adam, traumatizată după evenimentele de vineri

În acele momente de groază, transmise LIVE de Antena 1, pe platoul ”Acces Direct”, au marcat-o și pe Cosmina Adam, asisenta din platou, aflată la fața locului în momentul agresiunii. Nimeni nu se  aștepta la așa ceva, de aici și șocul suferit atât de Mirela Vaida, cât și de Cosmina Adam. La trei zile de la momentuld ramatic, Cosmina Adam a decis să vorbească. despre cele întâmplate.

”A fost totul la fracțiune de secundă. Nu s-a așteptat nimeni. Cine poate să intre într-un platou de televiziune?! Chiar nu ne așteptam. A fost un șoc. Sâmbătă și duminică am stat în casă. (…) În weekend i-am cam uitat chipul și ieri, când am revăzut imaginile cu ea, am retrăit acele momente groaznice.

(…) Sâmbătă dimineață m-am trezit la 3 și avea pe retină figura ei. Mai sunt complici. Azi, la emisiune, s-a aflat lucrul acesta. Nu a fost singură, mai sunt încă două femei. Se vede clar cine o aduce lângă platoul nostru, ce avea în pungă, ce culoare avea punga”, a mărturisit asistenta TV Cosmina Adam, la Antena Stars.

Traume, zvonuri, declarații, necunoscute

Ziua de vineri, cel puțin pentru cei implicați direct, ca Mirela Vaida și Cosmina Adam, va rămâne în memoria acestora. Traumele de după atac, sperietura dar și oprobiul public, acuzându-i de făcătură, nu va fi șters prea curând.

La următoarea apariție LIVe, în platoul ”Acces Direct”, Mirela Vaida încerca să facă lumină și să dărâme acuzațiile din mediul public, acuzații care spuneau că totul ar fi fost regizat pentru audiențe.

”Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întamplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun ca eu și echipa noastră am luat o femeie, bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva.

Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.”, spunea Mirela Vaida, după atacul de vineri.

The post Informații de ultimă oră despre atacul asupra Mirelei Vaida. Ce a dezvăluit asistenta de la Acces Direct appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă