Informații de culise după despărțirea lui Budescu de FCSB. “Nu a simțit apreciere”

2 săptămâni in urmă 9

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Budescu a încheiat a doua experiență la FCSB

Dani Coman, președinte la FC Hermannstadt și nașul lui Constantin Budescu, a declarat că mijlocașul nu s-a simțit apreciat la FCSB, pe fondul declarațiilor publice ale lui Gigi Becali.

Constantin Budescu a jucat doar 11 meciuri în acest sezon și a reușit un gol și o pasă decisivă.

"Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul. Dar sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere. Jucători cu tehnica și viziunea, pe care o are, sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB", a spus Dani Coman pentru Fanatik.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Joi, Constantin Budescu a mers la baza FCSB din Berceni pentru a-și lua rămas bun de la foștii coechipieri, dar a rămas și pentru un antrenament.

Constantin Budescu a încasat 150.000 de euro pentru a semna rezilierea cu FCSB

Gigi Becali a confirmat, pe 2 ianuarie, despărțirea lui Constantin Budescu de FCSB și a dezvăluit că i-a plătit mijlocașului, care mai avea contract un an și jumătate, 150.000 de euro la reziliere.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract.

Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt.
Etichete: liga 1 , contract , dani coman , budescu , constantin budescu , fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă