Informație de ULTIM MOMENT: Lucian Bode, AUDIAT în dosarul de corupție al Elenei Udrea

1 lună in urmă 1

Lucian Bode, ministrul Afacerilor InterneLucian Bode, ministrul Afacerilor Interne

Informație de ultimă oră! Ministrul Internelor, Lucian Bode, se află chiar în aceste momente la Curtea de Apel București (CAB), unde a fost citat ca martor în dosarul de corupție în care este judecată Elena Udrea, relatează Realitatea PLUS.

LUNI, 15 MARTIE 2021, 11:05

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Lucian Bode este audiat ca martor în dosarul Elenei Udrea privind finanțarea campaniei electorale din 2012. El era ministru al Economiei în acea perioadă în guvernul condus de Mihai Ungureanu. 

Nu este prima dată când Bode este audiat în acest dosar. Din contră, în anul 2017 acesta a mai fost audiat tot în calitate de martor.

"Am fost citat în calitate de martor într un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu sunt de 18 ani în serviciul public şi este pentru prima data când dau o declaraţie în calitate de martor. Eu mă bucur dacă pot să ajut organele de ancheta cu o declaraţie de martor. Nu pot să vă spun nici ce întrebări mi-au pus procurorii, nici ce răspunsuri am dat. Este vorba de finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu, în calitate de membru al Biroului Politic Naţional (al PDL, n.r.), secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale”, afirma Bode la acea dată, imediat după audieri. 

Vedem ce se va întâmpla de această dată și ce decizie vor lua judecătorii.

Știre în curs de actualizare. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă