Influența Perseidelor asupra acestor 3 zodii. Cum le va influența viața ploaia de stele din noaptea de joi spre vineri

2 luni in urmă 47

Punct culminant al cerului din 12 august 2021 este reprezentat de mulțimea de stele căzătoare care pot fi admirate pe cerul nopții, ale căror efecte le putem simți și pe pământ. Iată care este influența Perseidelor asupra zodiilor și cum influențează ploaia de stele 3 zodii.

3 zodii influențate de ploaia de stele Perseide

În august este timpul Perseidelor! Marele spectacol de stele căzătoare pe cerul nopții are efecte cosmice durabile, în special pentru trei semne zodiacale.

În perioada 17 iulie – 24 august putem observa din nou Perseidele pe cerul nopții. Ca în fiecare an, ploaia de stele atinge apogeul pe 12 august, dar în special trei semne zodiacale pot beneficia deja influența acestora. Ploaia de stele ar putea anunța o întorsătură pozitivă pentru unii dintre noi.

Influența Perseidelor asupra acestor 3 zodii – leul

Leii nu au de obicei nicio dificultate în a-i convinge pe ceilalți de ei înșiși – ceea ce își doresc din inimă este să fie convinși sută la sută de ei înșiși pentru o singură dată.

Ei bine, potrivit then24.com, această dorință s-ar putea împlini în cursul perseidelor. În mod surprinzător, nu va fi vorba despre ceva anume pe care îl realizați, ci despre deciziile pe care le luați și valorile pe care acestea le reflectă. Prin ele puteți vedea că faceți tot posibilul și că sunteți în ton cu voi în ansamblu. Și această realizare se simte foarte bine.

Influența Perseidelor asupra acestor 3 zodii – balanța

Dorința de a fi acceptat și iubit necondiționat este familiară majorității oamenilor – inclusiv Balanțelor. În momentul culminant al Perseidelor, veți simți că există una sau chiar mai multe persoane în viața dumneavoastră pentru care sunteți mai presus de toate și de neînlocuit, fără a fi nevoie să faceți altceva decât să fiți voi înșivă.

Influența Perseidelor asupra acestor 3 zodii – săgetătorul

Perseidele îi va sprijini pe săgetători în eliberarea a ceva care i-a blocat inconștient mult timp și i-a împiedicat să se deschidă către noi oportunități și modele de viață.

În acest timp, veți descoperi că modelarea schimbărilor și implicarea în ele este marea voastră forță și că sunteți bine pregătiți și înarmați pentru timpul viitor. Această experiență îți oferă curaj și încredere.

The post Influența Perseidelor asupra acestor 3 zodii. Cum le va influența viața ploaia de stele din noaptea de joi spre vineri appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă