"Infinit pentru Mama", șase primăveri de iubire. Continuăm să scriem, alături de copii, cea mai lungă scrisoare pentru mama

1 lună in urmă 4

8 martie este o zi specială pentru Observator. În fiecare an scriem alături de elevi cea mai lungă scrisoare pentru mama. O facem cu gândul la colega noastră, care ne veghează de acolo de sus. Iuliana Gătej a iniţiat campania "Infinit pentru Mama" şi a scris an de an cele mai frumoase scrisori pentru mamele din lumea-ntreagă. Anul acesta, Observator duce mai departe sute de mesaje ale copiilor, virtual. 

Anul acesta, cea mai lungă scrisoare s-a transformat în cea mai lungă declaraţie de dragoste. Vedeţi cum, diseară, la Observator 19

Dacă vrei să găseşti infinitul, caută-l în ochii unui copil. Noi l-am văzut prima oară în ochii Iulianei, când a pornit campania "Infinit pentru Mama".

Iuliana Gătej

Salutul în această zi este la multi ani, mămici! La multi ani, mămici!

În urmă cu şase ani, Iuliana a scris, pentru mama ei, primele rânduri din cea mai lungă scrisoare.

De atunci, împreună continuăm să-i scriem povestea. Iar ea continuă să-i trimită mamei ei semne de iubire.

Constanța Gătej, mama Iulianei: Prima oară vreau să va ofer un mărțișor, măcar virtual, așa cum se poate. 8 martie mai mult că oricând înseamnă Iuliana. Înseamnă o dragoste infinită pe care o transmitem mamelor.

Anul trecut, sute de copii au împărțit bucuria primăverii de 1 martie la aceeași școală unde a început și Fluturica scrisoarea pentru mama ei. Chiar înainte că pandemia să ne separe.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

infinit pentru mama campanie observator iuliana gatej
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă