"Infatuatul" Popescu și FCSB-iștii care "fac moftul patronului", analizați de căpitanul Stelei: "Nu-i prevăd un viitor frumos"

1 lună in urmă 2

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Partida a fost plină de tensiune atât înainte și la final, cât și în timpul meciului, rivalitatea dintre cele două cluburi fiind una cunoscută în ultimii ani. Octavian Popescu (18 ani), unul dintre jucătorii de la FCSB trimiși la echipa a doua, nu s-a remarcat la această partidă, însă a atras critici din partea căpitanului Stelei, Valentin Bărbulescu (35 de ani).

Galerie Foto

"Infatuatul" Popescu și FCSB-iștii care "fac moftul patronului", analizați de căpitanul Stelei: "Nu-i prevăd un viitor frumos"

Experimentatul mijlocaș al militarilor a admis că Popescu are "calități incredibile" pentru vârsta sa, însă spune că fotbalistul rivalei are probleme în afara terenului.

"Chiar dacă este un rival al nostru, trebuie să îi recunoaștem calitățile copilului. Are niște calități incredibile, dar la infatuare pe care o arată, cum gestionează el toate lucrurile, nu-i prevăd un viitor frumos, dacă nu se corectează. Îmi aduc aminte de meciul tur, de la Berceni, când Octavian Popescu nu debutase în Liga 1. Chiar vorbeam cu colegii în vestiar că numărul 37 are calități extraordinare.

S-a zis atunci că am jucat contra unor copii. Ok, dar și alții, prin campionate puternice, joacă la 16-17 ani. Ansu Fati cât avea, 16 ani, nu? Nu contează ce vârstă ai. S-au schimbat lucrurile, dintr-un copil de perspectivă la liga a treia, la academie, în 8 etape a ajuns noua perlă a fotbalului românesc. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar e și un pic vina mass-media. După 4 meciuri, noul Belodedici, noul Mutu, noul Gardoș", a spus Bărbulescu, la Națiunea Stelistă.

Trimiterea mai multor jucători de la prima echipă la formația secundă a celor de la FCSB a fost catalogată  de Bărbulescu drept "un moft al patronului" Gigi Becali, adăugând că elevii lui Toni Petrea nu pot avea aceeași motivație în Liga 3, indiferent că adversară este Steaua.

"Le-am spus jucătorilor în vestiar că am mai jucat și noi împotriva lui Alibec, Budescu, Man, Coman, Popescu, Gnohere etc. Când eram la Juventus, am jucat și a fost 2-1 în 10 oameni. Adică nu trebuie să ne sperie. La noi, presiunea e că avem obiectiv, ei joacă relaxați. Fac moftul patronului. Nu vin nici ei cu entuziasm, trebuie să fim concentrați și să știm că poate ne așteaptă și mai rău de atât și trebuie să fim pregătiți pentru chestia asta.

Dacă vorbim de moralitate, a dispărut, nu numai în sport. Am tot vorbit zilele astea, s-a făcut mare zarvă de meciul ăsta, nu înțeleg de ce. Nu mai vreau să dezvolt subiectul ăsta. Un lucru e cert pentru noi: asigurăm toată suflarea stelistă că toți jucătorii din vestiarul Stelei vor lăsa și ultima picătură de energie și ambiție pentru a-și îndeplini obiectivul", a mai spus Bărbulescu.

VIDEO Rezumatul meciului Steaua - FCSB 2 1-1

Clasamentul Ligii 3

Steaua rămâne lider în Seria 4 din Liga 3, cu 27 de puncte, la două lungimi de FCSB II. Cele două echipe se pot duela în finala barajului pentru promovarea în Liga 2, dacă vor termina pe primele două poziții și dacă vor câștiga semifinalele barajului.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă