„Infatuatul” Octavian Popescu, analizat. „Are niște calități incredibile, dar nu-i văd un viitor frumos!”

1 lună in urmă 6

Octavian Popescu a fost trimis de Gigi Becali să o încurce pe Steaua, echipă care încearcă promovarea în Liga 1, iar Valentin Bărbulescu, căpitanul echipei Armatei, l-a analizat pe tânărul fotbalist.

Octavian Popescu a fost titular în meciul Steaua – FCSB 2, scor 1-1, în Liga 3, dar tânărul fotbalist de la echipa finanțată de Gigi Becali nu l-a impresionat pe căpitanul grupării din Ghencea.

Mai mult, fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost criticat dur de către Valentin Bărbulescu (35 de ani), cel care crede că Octavian Popescu nu va avea un viitor frumos, toate acestea din cauza caracterului său.

Octavian Popescu, analizat de Valentin Bărbulescu

„Chiar dacă este un rival al nostru, trebuie să îi recunoaștem calitățile copilului. Are niște calități incredibile, dar la infatuarea pe care o arată, cum gestionează el toate lucrurile, nu-i prevăd un viitor frumos, dacă nu se corectează. Îmi aduc aminte de meciul tur, de la Berceni, când Octavian Popescu nu debutase în Liga 1. Chiar vorbeam cu colegii în vestiar că numărul 37 are calități extraordinare.

S-a zis atunci că am jucat contra unor copii. Ok, dar și alții, prin campionate puternice, joacă la 16-17 ani. Ansu Fati cât avea, 16 ani, nu? Nu contează ce vârstă ai. S-au schimbat lucrurile, dintr-un copil de perspectivă la liga a treia, la academie, în 8 etape a ajuns noua perlă a fotbalului românesc. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar e și un pic vina mass-media. După 4 meciuri, noul Belodedici, noul Mutu, noul Gardoș”, a spus Bărbulescu, la Națiunea Stelistă.

Vali Bărbulescu îi taxează pe jucătorii lui Gigi Becali. „Fac moftul patronului! Nu vin cu entuziasm!”

„Le-am spus jucătorilor în vestiar că am mai jucat și noi împotriva lui Alibec, Budescu, Man, Coman, Popescu, Gnohere etc. Când eram la Juventus, am jucat și a fost 2-1 în 10 oameni. Adică nu trebuie să ne sperie. La noi, presiunea e că avem obiectiv, ei joacă relaxați. Fac moftul patronului. Nu vin nici ei cu entuziasm, trebuie să fim concentrați și să știm că poate ne așteaptă și mai rău de atât și trebuie să fim pregătiți pentru chestia asta.

Dacă vorbim de moralitate, a dispărut, nu numai în sport. Am tot vorbit zilele astea, s-a făcut mare zarvă de meciul ăsta, nu înțeleg de ce. Nu mai vreau să dezvolt subiectul ăsta. Un lucru e cert pentru noi: asigurăm toată suflarea stelistă că toți jucătorii din vestiarul Stelei vor lăsa și ultima picătură de energie și ambiție pentru a-și îndeplini obiectivul”, a mai spus Bărbulescu.

The post „Infatuatul” Octavian Popescu, analizat. „Are niște calități incredibile, dar nu-i văd un viitor frumos!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă