INCREDIBIL! Unde s-au ascuns petrecăreții ca să nu îi găsească poliția

1 lună in urmă 3

Români „descurcăreți”. Unde s-a ascuns un grup de tineri ca să nu-i găsească poliția după petrecerea ilegalăRomâni „descurcăreți”. Unde s-a ascuns un grup de tineri ca să nu-i găsească poliția după petrecerea ilegală

Un grup de tineri au dat o petrecere ilegală într-un club. La sosirea Poliției Locale, toți petrecăreții au găsit de cuviință să se ascundă  de forțele de ordine în bucutărie.

LUNI, 22 MARTIE 2021, 16:42

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Poliţiştii locali din Constanţa au făcut verificări la un restaurant, din cartierul Poarta 6, unde era în desfăşurare un eveniment privat.

„La sosirea poliţiştilor locali, petrecăreţii s-au ascuns în bucătăria barului şi au ieşit de acolo doar la insistenţele poliţiştilor locali, care i-au legitimat şi sancţionat conform prevederilor legale.

Astfel, poliţiştii locali au identificat 17 persoane participante la eveniment, care au fost sancţionate contravenţional,  conform Legii 55/2020  privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi Legii 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului din tutun, cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei”, transmite Primăria Constanţa.

Evenimentul a fost oprit, iar administratorul societăţii, care nu se afla la prima abatere de acest gen, a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare de 12.000 lei şi aplicarea măsurii complementare de suspendare a activităţii economice.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă