Incredibil! O femeie nu a reușit să ia permisul de conducere, deși a făcut 1.000 de ore pentru condus în 30 de ani. Motivul este HALUCINANT

2 luni in urmă 32

Femeie în timpul orelor de condus Femeie în timpul orelor de condus

Deși a făcut 1.000 de ore de condus în ultimii 30 de ani, o femeie tot nu a reușit să ia permisul de conducere. Acest lucru nu se întâmplă fiindcă femeia nu ar ști să conducă, ci pentru că leșină mereu înainte să poată da examenul.

JOI, 26 AUGUST 2021, 14:24

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Isabelle Stedman, din Bedfordshire, a început lecțiile pentru condus când avea 17 ani și de atunci tot încearcă să obțină permisul de conducere.

De-a lungul anilor, femeia spune că a cheltuit peste 10.000 de lire sterline pentru aceste lecții, dar că nu a reușit niciodată să dea examenul.

“Am învățat 30 de ani, dar chiar și așa când urc într-o mașină simt că nu am mai urcat niciodată în una și este terifiant”, a declarat ea, conform Lad Bible, preluat de Mediafax.net. 

“Sunt atât de copleșită, încât creierul meu se oprește și îmi pierd cunoștința pentru câteva secunde. Iar sensurile giratorii sunt cele mai dificile. Când îmi revin suntem pe marginea drumului, deoarece instructorul este nevoit să preia volanul”, a continuat Isabelle.

Femeia spune că își dorește foarte mult să obțină carnetul de conducere, “ca să îmi pot duce fiica la universitate, să îmi vizitez mai ușor familia, dar este atât de traumatizant, încât nu cred că voi reuși vreodată”.

Aceasta recunoaște se simte dezamăgită de faptul că nu reușește să ia permisul de conducere. “Probabil ambii mei copii îl vor lua înaintea mea”, a adăugat femeia, mărturisind că după ultima pățanie de acest fel a plâns foarte mult și că a trebuit să meargă acasă și să doarmă câteva ore, pentru că era epuizată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă