Incredibil! Ce făceau jucătorii Progresului Spartac la pauză: „Erau preocupaţi să-şi asigure tricouri de la craioveni” + Ce a declarat Papură după meci

1 month ago 26

Antrenorul celor de la Progresul Spartac Bucureşti, Răzvan Erimia, a declarat că se aştepta la o altă atitudine din partea jucătorilor săi, care la pauza meciului cu Universitatea Craiova erau preocupaţi să-şi asigure tricouri de la vicecampionii României. Oltenii s-au impus cu 5-0.

Am avut 30 de minute în care ne-am apărat organizat, mai mult în apropiere de poarta noastră, în zona 1 sau 2, am avut şi două situaţii bune în careu, dar apoi am luat un gol destul de uşor şi moralul băieţilor a scăzut. A fost cel mai greu să-i conectez la meci, pentru că mai mulţi jucători de-ai mei erau preocupaţi la pauză cum să-şi asigure nişte tricouri de la jucătorii Craiovei în loc să se gândească la ce au de făcut pe teren. A fost o problemă, pentru că nu m-am gândit că vor face aşa ceva.

Diferenţa de valoare este foarte mare, dar prin forţa grupului poate ne apropiam puţin, dar sunt puţin dezamăgit, mi-aş fi dorit să am nişte jucători care să fie conştienţi că joacă pe un stadion istoric, cu o echipă bună şi să demonstreze că sunt buni, deşi joacă în Liga a III-a. Sunt tineri, sper să-i ajute acest meci pe viitor, i-am felicitat pentru parcursul de până acum, mai ales că am schimbat toată echipa după ce am pierdut barajul cu Slatina”, a declarat Răzvan Erimia, după meciul din şaisprezecimile Cupei României pierdut de echipa sa, scor 0-5, pe „Ion Oblemenco”, în faţa Universităţii Craiova.

Papură: „Am început greu meciul, sper să fie de bun augur dubla lui Mamut”

După calificarea în optimile Cupei României, în urma succesului cu 5-0 în faţa echipei de Liga a III-a, Progresul Spartac 1944 Bucureşti, antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a declarat.

„Am reuşit să facem un meci bun per ansamblu, să marcăm, să ne creem ocazii. Am început greu jocul, dar ne-am revenit şi am reglat totul. Trebuie să tratăm fiecare joc cu maximă concentrare şi când ajungem acolo în faţa porţii să dăm gol. Orice atacant are nevoie de încredere, să marcheze, sper să fie de bun augur această dublă pentru Mamut, să sperăm că toţi atacanţii care vor evolua la Craiova vor înscrie cât mai mult şi să ne clasăm pe primul loc. Ne pregătim să ţinem ritmul ridicat pentru a câştiga şi meciurile următoare”, a spus și Papură.

 

The post Incredibil! Ce făceau jucătorii Progresului Spartac la pauză: „Erau preocupaţi să-şi asigure tricouri de la craioveni” + Ce a declarat Papură după meci appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools