Incredibil! Anamaria Prodan dă de pământ cu Giovanni Becali după declarația cu privirea la transferul lui Dennis Man: „Nu mai ascultați la răspândaci!”

4 săptămâni in urmă 28

Anamaria Prodan, impresara lui Dennis Man, a avut o reacție dură la adresa lui Giovanni Becali, care a făcut mai multe declarații cu privire la posibila plecare a lui Dennis Man la Parma.

Giovanni Becali susține că Parma a făcut o ofertă în valoare de zece milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man. Însă, banii ar urma să fie plătiți în decursul a cinci ani, condiție care l-a nemulțumit pe Gigi Becali.

„Mi-a zis Gigi că a trimis Parma o ofertă de 10 milioane de euro pentru Man, plătibili în 5 ani. Normal că a refuzat-o. Sunt la București, dar dacă-mi spune Gigi plec în Italia la negocieri. Oricum, Parma trebuie să crească suma, plus că Gigi nu e de acord să aștepte 5 ani ca să ia banii pe Dennis Man”, a declarat Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan dă de pământ cu Giovanni Becali

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de declarațiile pe care Giovanni Becali le-a făcut despre oferta Parmei și a vorbit în termeni batjocoritori despre acesta. În plus, impresara de fotbaliști a afirmat și ea, la fel ca Giovanni Becali, că patronul lui FCSB nu ar fi de acord cu suma înaintată de Parma pentru transferul lui Dennis Man.

„Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o ofertă oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele!

Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnăm oficial. Dar este păcat să aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă, mai ales când vine vorba, repet, de un club mare ca Parma.

Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și, cu cât apar mai multe, poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvăm în„ perioada următoare”, a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

The post Incredibil! Anamaria Prodan dă de pământ cu Giovanni Becali după declarația cu privirea la transferul lui Dennis Man: „Nu mai ascultați la răspândaci!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă