Incidente grave la Albania – Polonia! Arbitrul a trimis echipele la vestiare. Meciul a fost întrerupt după ce ultrașii i-au atacat pe jucători

5 zile in urmă 16

În cadrul celei de-a opta etape de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022 mai multe meciuri au fost marcate de incidente din tribune.

După ce forțele de ordine au fost nevoite să intervină pe Wembley în urma comportamentul fanilor Ungariei din meciul cu Anglia, și partida din grupa I dintre Albania și Polonia a fost întreruptă în urma unor evenimente generate de cei prezenți la stadion.

Meciul Albania – Polonia, încheiat cu scorul final de 0-1, a avut loc într-o atmosferă puternic ostilă pentru oaspeții polonezi, în condițiile în care ambele echipe se luptau pentru punctele esențiale obținerii locului doi în grupă.

Albania – Polonia, meci întrerupt mai bine de zece minute după ce fanii și-au pierdut cumpătul

Fanii albanezi au pus presiune pe adversari, iar situația a degenerat în minutul 77 al partidei, când Karol Swiderski (24 de ani) a deschis scorul pentru naționala Poloniei. Oaspeții au sărbătorit golul strângându-se în fața suporterilor albanezi, care au răspuns prin a arunca cu numeroase obiecte în direcția jucătorilor polonezi.

The World Cup Qualifying match between Albania and Poland was suspended after home fans threw missiles on to the pitch as the Poland players celebrated their goal. pic.twitter.com/nktg7Kpf6O

— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 12, 2021

În consecință, arbitrul francez Clement Turpin a decis să întrerupă partida și a trimis cele două echipe la cabine, urmând ca jucătorii să revină pe teren după mai bine de zece minute. În acest timp, crainicul stadionului și alți oficiali albanezi au încercat să-i tempereze pe fani și să-i convingă să nu mai arunce cu obiecte în teren.

De asemenea, arbitrul mai făcuse un avertisment și înaintea incidentelor.

După revenirea de la vestiare și reluarea partidei nu au mai avut loc situații neplăcute, iar scorul de pe tabelă a rămas neschimbat până la final în condițiile în care Albania nu a reușit să egaleze. Înaintea duelului, Albania avea un total de 15 puncte și se afla pe locul secund al grupei în timp ce Polonia ocupa poziția a treia cu 14 puncte.

Ca urmare a victoriei obținute la Tirana, Robert Lewandowski și colegii săi au urcat pe locul doi și pleacă cu prima șansă la obținerea unui loc de baraj.

The post Incidente grave la Albania – Polonia! Arbitrul a trimis echipele la vestiare. Meciul a fost întrerupt după ce ultrașii i-au atacat pe jucători appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă