Incidenţa coronavirus 23 noiembrie. Bucureştiul a ajuns la rată de infectare de peste 6.6. Situaţie gravă în Ilfov

3 luni in urmă 20

Incidenţa coronavirus 23 noiembrie. În urma a 9.938 de teste efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.207 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Datele arată o rată de pozitivare de peste 42%.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Vaccinarea anticovid NU va fi obligatorie

Incidenţa coronavirus 23 noiembrie. La nivelul judeţelor, cea mai mare incidenţă COVID-19 rămâne în Sibiu, judeţ care se menţine în jurul valorii de 9.

Pe locul doi găsim judeţul Ilfov, care a ajuns la o incidenţă de 8.13 cazuri COVID-19 la mia de locuitori.

Citeşte şi: Gabriela Firea, după carantinarea localităţilor din Ilfov: Este deja o aroganţă pe care o constat. Suntem unici

Incidenţa coronavirus. La 22 noiembrie, Bucureştiul a trecut de rata de infectare de 6 la mia de locuitori

Tot mai multe localităţi din România intră în carantină, iar Bucureştiul a trecut deja de incidenţa de 6 infectări la mia de locuitori. Celelalte judeţe cu incidenţă peste 6 la mia de locuitori sunt: Alba, Braşov, Cluj, Constanţa, Ilfov şi Sibiu, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

România a înregistrat duminică un număr mai mic de infectări, în condiţiile în care s-au efectuat doar puţin peste 20.000 de teste. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 5.837 de infectări şi 131 de decese noi în 24 de ore. Cea mai gravă situaţie este în judeţul Braşov, unde s-au înregistrat 609 cazuri noi.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS 22 NOIEMBRIE. 5.837 de cazuri noi, 131 de decese şi 1.174 de pacienţi la ATI

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă