Incidenta cazurilor de COVID-19 raportate pe 23 martie. Record in Ilfov, cu o rata de infectare de 7.47 la mia de locuitori

3 săptămâni in urmă 2

Numarul cazurilor de bolnavi infectati cu COVID-19 a crescut in judetul Ilfov care are marti, 23 martie, cea mai mare rata de infectare din Romania, avand o incidenta de 7.47 la mia de locuitori.

Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de incidenta, are marti, 23 martie, 301 de cazuri noi confirmate si 36.650 de infectari in total, de la inceputul pandemiei in Romania.

Potrivit autoritatilor, Bucuresti are o rata de infectare de 6.22 la mia de locuitori, urmat de Timis cu o rata de infectare de 6.14 la mia de locuitori.

Alte 7 judete sunt in scenariul rosu.

Alba - 3.41 la mia de locuitori.
Brasov - 4.76 la mia de locuitori

Cluj - 5.05 la mia de locuitori,
Constanta - 3.68 la mia de locuitori
Giurgiu - 3.13 la mia de locuitori
Hunedoara - 4.21 la mia de locuitori
Salaj - 3.26 la mia de locuitori

Doar 5 judete din tara sunt in scenariul verde, fiind vorba despre Buzau, Harghita, Suceava, Vaslui si Vrancea.

Cea mai mica incidenta se inregistreaza in Suceava si Harghita. In aceste doua judete, rata de infectare este de 1.06 la mia de locuitori.

CITESTE SI:FOTO VIDEO Cat de pustii sunt celebrele partii de schi din Alpi. Turistii au fost interzisi, in ciuda protestelor vehementePerformanta actorilor de la Bulandra: 6.000 de spectatori platitori la teatru online. Marius Manole: "Am umplut 20 de sali odata"Senatul a abrogat prevederea privind iesirea anticipata la pensie a magistratilor, la 45 de ani si dupa o vechime de 20 de aniRazboiul comercial dintre UE, SUA si Marea Britanie. Cum au pierdut europenii milioane de doze de vaccin anti-Covid-19Mesajul sfasietor al handbalistei Crina Pintea: "Si-au batut joc de noi pentru ca suntem mici. M-am saturat". Romanca a plans pe teren
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă