Incidenta cazurilor COVID-19. Ilfov a urcat in top cu cea mai mare rata de infectare

1 lună in urmă 3

Judetul Ilfov, unde 10 localitati sunt deja in carantina, are cea mai mare rata de infectare, avand o incidenta de 6.36 la mia de locuitori. Inca 7 judete si Bucuresti sunt in scenariul rosu. Doar 10 judete din tara sunt sunt in scenariul verde.

Potrivit autoritatilor, judetul Ilfov are o rata de incidenta de 6.36 la mia de locuitori, 263 de cazuri noi confirmate si 35819 de infectari in total, de la inceputul pandemiei in Romania.

Urmeaza Timis cu o incidenta de 5.99 la mia de locuitori. Bucuresti inregistreza o rata de incidenta de 4.85 la mia de locuitori. Brasov are o rata de incidenta de 4.46 la mia de locuitori, Cluj are rata de incidenta de 4.11 la mia de locuitori, Hunedoara 4.03, Constanta o rata de incidenta de 3.39, la mia de locuitori, Alba are o incidenta de 3.37, la mia de locuitori, iar Salaj are o incidenta de 3.03.

Doar 10 judete sunt in scenariul verde:

Buzau - 1.09 la mia de locuitori
Covasna - 1.45 la mia de locuitori

Caras-Severin - 1.49 la mia de locuitori
Harghita - 1.03 la mia de locuitori
Olt - 1.42 la mia de locuitori
Prahova - 1.45 la mia de locuitori
Suceava - 1.04 la mia de locuitori
Tulcea - 1.43 la mia de locuitori
Vaslui - 1.39 la mia de locuitori
Valcea - 1.19 la mia de locuitori

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"VIDEO SOCANT Mirela Vaida a fost atacata cu un bolovan, de o femeie dezbracata, in timpul emisiunii Acces directMaia Morgenstern, tinta unei afirmatii rasiste la o intalnire a oamenilor de cultura: "Hai s-o facem asa, jid..."VIDEO Presedintele Joe Biden a cazut in timp ce urca pe scara avionului Air Force OneFOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirile
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă