Incident grav în trafic: Un motociclist a fost reţinut pentru omor, după ce ar fi agresat în trafic un bărbat pe trotinetă

2 luni in urmă 19

masian de politie nouamasian de politie noua

Un motociclist din Capitală a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor după ce ar fi agresat în trafic un bărbat aflat pe o trotinetă electrică.

Incidentul a avut loc miercuri în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei din Capitală, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au stabilit că, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârseşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică.

Cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei.

„Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, se arată în comunicat.

În urma impactului, victima a fost rănită grav şi a murit la spital după aproximativ o oră şi jumătate de la momentul impactului.

În cauză urmează a fi sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

The post Incident grav în trafic: Un motociclist a fost reţinut pentru omor, după ce ar fi agresat în trafic un bărbat pe trotinetă appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă