Închisoare pentru femeia beată şi drogată care a provocat un accident, în Anglia, în urma căruia iubitul fiicei sale a rămas paralizat

1 lună in urmă 18

Jacqueline Dewhurst, o femeie de 45 de ani, din Anglia, a fost condamnată la închisoare, după ce, anul trecut, a provocat un accident în urma căruia iubitul fiicei sale a rămas paralizat.

Jacqueline Dewhurst a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare

Jacqueline Dewhurst a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare

Lincolnshire Police via BBC

  • Victima accidentului din Anglia a devenit dependentă de un scaun cu rotile.

Incidentul s-a petrecut în Lincolnshire, în august anul trecut, când Jacqueline a participat la o petrecere, alături de mai multe persoane, iar apoi s-a oferit să-l conducă pe Nathan Williams, iubitul fiicei sale, acasă.

Conform BBC, Jacqueline a recurs la acest gest deşi consumase droguri şi alcool şi avea la dispoziţie doar o maşină second-hand cumpărată cu o săptămână înainte de producerea accidentului cu 550 de lire sterline de pe eBay.

Femeia din Anglia a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare

Jacqueline a pierdut controlul volanului la un moment dat, iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Nathan Williams a fost proiectat în afara autoturismului şi a suferit o rană gravă la coloana vertebrală. Bărbatul a paralizat de la brâu în jos şi a devenit dependent de un scaun cu rotile.

Pentru neglijenţele comise, dar şi pentru că s-a urcat la volan deşi era beată şi drogată, Jacqueline Dewhurst a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare. Sentinţa a fost dată mai ales pentru că prin neglijenţele comise Jacqueline Dewhurst i-a distrus viaţa lui Nathan Williams, iubitul fiicei sale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă