Închisoare pe viață pentru femeia care și-a ucis 5 copii - cel mai mic avea 1 an. Cum s-a produs DRAMA - Dezvăluiri terifiante

3 săptămâni in urmă 21

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 15:47

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Tribunalul din oraşul Wuppertal (vest) a recunoscut "circumstanţe agravante" şi a condamnat-o pe femeie la cea mai grea pedeapsă în Germania. Acest lucru exclude practic eliberarea ei înainte de cel puţin 15 ani.

Experţi psihiatri nu au găsit nicio dovadă a unei boli mintale grave. Apărarea a cerut eliberarea pe motiv că rămân îndoieli dacă clientul său a comis crimele.

Cum a avut loc tragedia. Ce a declanșat-o - Descoperirea trupurilor neînsuflețite ale copiilor 

Potrivit rechizitoriului, drama a avut loc pe 3 septembrie 2020, în apartamentul familiei din Solingen, lângă Wuppertal. Corpurile copiilor au fost descoperite în paturile lor la 3 septembrie anul trecut. Femeia a insistat că un intrus a pătruns în casa ei, a legat-o şi a forţat-o să trimită mesaje chat înainte de uciderea copiilor.

Instanţa a constatat că Melina, 1 an, Leonie, 2 ani, Sophie, 3, Timo, 6 şi Luca, în vârstă de 8 ani, au fost ucişi de mama lor, care ulterior s-a aruncat în faţa unui tren în gara centrală din Dusseldorf dar a supravieţuit tentativei de suicid.

Femeia a premeditat asasinarea copiilor săi. Aceasta a pus ceva în băutura copiilor ei în timpul micului dejun pentru ca ei să adoarmă.  În timpul procesului, acuzarea a susţinut că aceasta și-a sedat mai întâi copiii şi apoi i-a înecat sau i-a sufocat pe rând.

Fiul cel mare al femeii a supravieţuit acţiunilor mamei sale doar pentru că nu era acasă. Fusese trimis chiar de ea la bunică. 

Poliţiştii anchetatori cred că au identificat ce a declanșat tragedia: o fotografie a soţului ei cu o nouă parteneră. După comiterea crimelor, femeia i-a trimis soțului un mesaj că nu-i va mai vedea pe copii din nou.

Acuzata Christiane K. şi-ar fi ucis copiii mai ales din "decepţie, furie şi disperare", a spus judecătorul, adăugând că „lumea ei s-a prăbuşit după ce a descoperit o fotografie a soţului său - de care era despărţită de un an - împreună cu noua sa parteneră”.

"Viaţa ei s-a schimbat dramatic în acel moment", a mai declarat preşedintele tribunalului Jochen Kötter. „Ea nu a putut să suporte şi a vrut să-şi pedepsească soţul”, a adăugat acesta, citat de AFP și DPA, potrivit agerpres.ro.

Sursă Foto: DW.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă