Începe nebunia pentru semnătura lui Leo Messi! Miliardarul Roman Abramovici a cerut o întâlnire cu reprezentanții starului argentinian

2 luni in urmă 35

Miliardarul rus Roman Abramovici a solicitat o întâlnire cu reprezentanții argentinianului Leo Messi, după ce Barcelona a făcut anunțul șocant al despărțirii de simbolul ei.

Noua campioană a Europei are puterea financiară necesară pentru a satisface pretențiile celui care este considerat cel mai bun fotbalist aflat în activitate.

Lumea fotbalului este în șoc după anunțul rupturii definitive dintre Leo Messi și Barcelona, iar Chelsea încearcă să profite din plin de situație.

Roman Abramovici vrea să îl aducă pe Leo Messi la Chelsea

Imediat după ce situația fostului căpitan catalan a fost clarificată, a început o adevărată vânătoare din partea granzilor Europei pentru semnătura lui.

Paris Saint Germain, Manchester City și Chelsea Londra s-au înscris deja pe lista pretendenților la transferul argentinianului. Nu este exclusă sută la sută nici o ultimă manevră decisivă din partea Barcelonei, deși președintele Laporta a fost clar vineri în conferința de presă pentru a explica ce s-a întâmplat: „Nu voi genera speranțe false”.

Deși pe mulți i-a surprins prezența campioanei Europei pe lista scurtă, cutremurul provocat de Messi l-a făcut pe rusul Roman Abramovic să solicite o întâlnire urgentă cu anturajul argentinianului, printr-un intermediar englez, pentru a începe negocierile cu starul sud-american.

Miliardarul rus știe că Manchester City are dificultăți în acest moment în a satisface pretențiile salariale ale lui Messi, după ce a oficializat joi plata celor 100 de milioane de euro pentru transferul lui Grealish.

Chelsea este conștientă că începe acest război în inferioritate față de PSG, dar clubul de pe Stamford Bridge are la dispoziție lichidități suficiente pentru a face față unor transferuri importante, chiar mai mult decât celelalte două rivale PSG și Manchester City.

Planul celor de la Chelsea este să avanseze în negocierile cu Internazionale Milano pentru achiziționarea vârfului belgian Romelu Lukaku și, în același timp, să asculte pretențiile lui Leo Messi, pentru a putea realiza cel puțin un transfer al unui jucător de clasă mondială și, cu puțin noroc, chiar pe amândouă.

The post Începe nebunia pentru semnătura lui Leo Messi! Miliardarul Roman Abramovici a cerut o întâlnire cu reprezentanții starului argentinian appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă