Începe conferința alimentelor viitorului, Inovaliment

3 luni in urmă 1

Luni, 23 Noiembrie 2020, 14:41 Actualizat Luni, 23 Noiembrie 2020, 14:44

Dacă doriți să aflați ce vom mânca în viitor, puteți participa la conferințele Inovaliment, un eveniment care începe astăzi. Participarea este GRATUITĂ!

Târgul Internațional de Invenții și Inovații ”Inovaliment” va avea loc online, pe site-ul https://inovaliment.ro/, în perioada 23-27 noiembrie, și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Timp de 5 zile vor avea loc prezentările lucrărilor științifice, susținute de cei peste 45 de cercetători și specialiști care s-au înscris la eveniment.

De asemenea, vor avea loc o serie de conferințe tematice de înaltă valoare știintifică, susținute de specialiști din România, dar și din afara țării.

Scopul târgului este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

Înscrierea la conferințele INOVALIMENT se face prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă