"Începând de acum, îmi voi consacra timpul pentru antrenamente". Anunţul făcut de marele Roger Federer

3 săptămâni in urmă 9

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Roger Federer şi-a anunţat prezenţa la Roland Garros

''Sunt fericit să vă anunţ că voi juca la Geneva şi la Paris. Începând de acum, îmi voi consacra timpul pentru antrenamente. Sunt nerăbdător să joc în Elveţia'', a scris Federer pe contul său de Twitter.

Operat de două ori la genunchiul drept în 2020, Federer (39 ani), cu 20 de titluri de Grand Slam, a revenit în circuit în martie, la turneul de la Doha, după o absenţă de un an. Elveţianul a câştigat un prim meci cu britanicul Daniel Evans, dar apoi a fost eliminat de georgianul Nikoloz Basilashvili, laureat ulterior în Qatar. De atunci el nu a mai jucat.

Ce obiective are Roger Federer în 2021

Federer şi-a anunţat deja priorităţile pentru 2021, turneul său de suflet de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august), medalia de aur la simplu fiind singura care îi lipseşte din palmaresul său prestigios.

''Important este să joc meciuri. Şi înainte de sezonul pe iarbă, este sezonul pe zgură. Din acest punct de vedere, dacă vreau să joc, nu am altă opţiune decât să joc pe zgură. Dacă zgura mă va ajuta să fiu 100% pe iarbă, atunci o voi face. Nu sunt încă 100%, o simt, o văd, dar important este să fiu 100% pentru sezonul pe iarbă. Sunt încă în reconstrucţie'', se arată în tweet-ul campionului elveţian.

Roger Federer, un singur succes la Roland Garros

Turneul de la Geneva este programat la mijlocul lunii mai, cu două săptămâni înainte de startul Grand Slam-ului de la Roland Garros, amânat de organizatori în speranţa că evoluţia pandemiei de coronavirus va permite prezenţa spectatorilor în tribune.

La Roland Garros, Federer are un singur succes, în 2009, iar în ultimii cinci ani a jucat o singură dată pe zgura pariziană, în 2019, când a fost eliminat în semifinale de Rafa Nadal.

Elveţianul nu va juca astfel la Masters 1.000 de la Madrid, unde era deja înscris.

Etichete: roger federer , roland garros , geneva
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă